Kremet kantarellsuppe fra Toro

Siden jeg ble så positivt overrasket over Toro sin Rik Provence kyllingsuppe som vi prøvde for noen uker siden, gledet jeg meg til å prøve denne Kantarellsuppen samme serie. Dette er en kremet suppe med crème fraîche, gulrot, vårløk og timian.

Den lages med 6,5 dl vann og 1 dl fløte, men fløten kan erstattes med melk. Jeg hadde ikke fløte i huset, -har ytterst sjelden det, så jeg brukte ekstra lett melk. Fløte hadde sannsynligvis hevet smaken noen hakk, men også selvfølgelig kaloriinnholdet.

Timianbilde fra Google

Suppa var absolutt grei den, men ikke så god som ovennevnte kyllingsuppe. Den smakte mer gjennomsnittlig posemat, og den var ganske salt. Tok meg selv i å ønske at jeg heller satt og åt Kremet Blomkålsuppe (også fra Toro) i steden. -For den er good!
Mannen etterlyste «noe oppi», og kalte den litt «meningsløs». Kanskje jeg burde prøvd med noen baconbiter oppi? Da hadde det blitt mer mat i den. Det hadde også vært godt med litt frisk timian på. Fant også ut at den måtte spises akkurat i balansepunktet mellom for varm og varm, ikke vente til den ble lunka. Da smakte den nemlig ørlittegrann på grensa til småkvalm. Men bare så vidt altså.

Antagelig blir det ikke noe gjenkjøp av denne suppa.

6 thoughts on “Kremet kantarellsuppe fra Toro”

  1. Ugh, mener jeg har smakt noe kantarellsuppe fra en eller annen pose. Trenger ikke ha vært toro. Men tørket kantarell i suppe var i hvert fall ugh den gangen, og når du sier småkvalm så kan jeg tippe det ser samme smak her. Blomkålsuppe høres heller bedre ut da, men det skal jeg prøve å lage hjemmelaget 🙂 🙂

  2. brrrr, jeg spiste sopp da jeg ble syk, og klarer ikke helt tanken enda….
    Men du, den kameralinken, har du sendt den på mail?? Har jeg isåfall feil e-post liggende?? Har ikke fått noe.. Litt nysgjerrig:0)
    Gooood fredag med twist i skålen;0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.