Sjokoris fra Minde

En snerten og hendig liten sjokoladeplate klarte å snike seg ned i handlevognen min på fredag.
Aner ikke helt hvordan… 😛
Emballasjen var rosa og lilla , den heter Sjokoris, veier 150 gram, og kommer fra Minde.

Jeg likte emballasjen

Selvfølgelig var den god!
Mmm, akkurat passe størrelse på rutene, og veldig fint blandingsforhold mellom sjokolade og ris.

 Artig rutemønster også. Ganske søt og litt mektig, så man trenger ikke så mye om gangen. I hvertfall gjorde ikke jeg det. Fabelaktig – da varer den lengre!

Denne kommer jeg til å kjøpe flere ganger. Det finnes to andre varianter også: 
Spesial – Deilig nougatfyll overtrukket av ren melkesjokolade!
Lys & Mørk – 60% lys og 40% mørk sjokolade i én og samme plate!
Send meg gjerne en kommentar om hvordan de smaker hvis noen har prøvd dem.

Tommel opp for Minde Sjokoris!

14 thoughts on “Sjokoris fra Minde”

 1. Åh, den så snadder ut 🙂
  SVAR: ja, det tar alltid litt lengre tid før ting popper opp her i butikkene, veldig merkelig. jeg jobber selv i en matbutikk og der får vi nyhetene på bestilingslistene våre, og vi kan bestille, men varene kommer ikke før det er gått et par uker.
  Meny ja, det er en butikk jeg skulle ønske vi hadde her hvor jeg bor. Det var favorittbutikken da jeg bodde sørpå 🙂

  1. Huff, så urettferdig da. Jaja, den som venter på noe godt osv. I mellomtiden tester jeg så gjerne nyheter for deg 🙂 God natt.

 2. Har sett i flere butikker nå etter denne uten hell.. Hadde håp da jeg var på en ganske stor ICA idag, men nei da.. Får fortsette jakten! 😉

  1. Vet du, jeg synes Ica mangler en del varer. Til og med vår store Ica Maxi nedi veien her. (Og Rimi mangler enda mer!) Du får nok heller prøve Meny eller Ultra – de har alt 🙂

 3. Hei hei! Kom over bloggen din ved en tilfeldighet, og selvom du sikkert er litt eldre enn meg, så må jeg si at det var fantastisk å lese dette da jeg kjenner meg så igjen i det med å prøve nye ting og plukke med seg varer når man er i butikken 🙂 Selv ble jeg veldig glad for vårslippet ifjor når den nye Kvikklunsjen kom, for den var veldig god synes jeg!

  bor for tiden i USA så går glipp av norske produkter- men jeg skal ikke klage, for dette er virkelig paradis for sånne som meg 🙂

  1. Heisann. Så morsomt da. Jeg har aldri vært i USA, men det er mange som sier jeg burde dra for å titte i matbutikkene. Håper du koser deg der borte. -Så får du heller følge med her innimellom for å få med updates på nye norske produkter. Det kom veldig mange nå 1. februar, så jeg skal skrive om dem fortløpende. Hilsen Ingvild 🙂

 4. Smaker den faktisk for første gang akkurat nå, tenkte på at det var en nyhet, og gikk inn på siden din :o))
  Jeg synes den var god, selvom ikke sjokolade er min favoritt. Meget mulig det blir gjenkjøp senere!

 5. Jeg har smakt den som heter Lys og Mørk, og den var virkelig ikke noe god. Det skal sies at jeg ikke synes Minde har spesielt god sjokolade generelt, men denne blir det ikke gjenkjøp av! I tillegg var det faktisk skuffende få mørke biter, og det var de som var greiest på smak.

  Jeg kommer forøvrig helt klart til å følge bloggen min – endelig er det noen som er like rare som meg og synes matvarer er spennende! (Jeg er faktisk bare 19, og blir stadig mobbet av kjæresten mens jeg tusler gjennom Rema «bare for å se»….)

  1. Er litt enig emd deg, Minde er ikke så gode på sjokolade som de to andre. Ja det er jo fantastisk å titte rundt i matbutikker! 🙂 Jeg gjør det hele tiden, he-he.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.