Pølsekuler fra Prior

Jeg er stor fan av Prior sine produkter. -Så derfor måtte jeg selvsagt handle inn disse Pølsekulene da jeg så dem for første gang i fjor vinter.

De smaker akkurat som wienerpølsene til Prior, som jeg forøvrig synes er mye bedre enn de «vanlige» wienerpølsene fra diverse leverandører.
Kanskje med unntak av
Leiv Vidar sine da. De er tilnærmet perfekte! (Kan jo ikke mene noe annet når man er fra Hønefoss! :-))

Men tilbake til disse pølsekulene. De er slett ikke nye, men jeg opplever stadig at mange ikke har hørt om dem. Derfor må de nevnes. Synes der er morsomme å bruke til middager innimellom, gjerne i tomatsaus til spagettien, og de er fine å sette på tannpirkere som små kanapeer i barneselskap. Og har vi rester hender det jeg putter noen i små bokser i matpakkene til jentene i barnehagen. Og de er veldig begeistret for dem. Så alle dere med små barn (og selvfølgelig andre interesserte) – løp og kjøp! 

Har blitt mange, mange gjenkjøp fra oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.