Salat fra Deli de Luca

Hadde ikke trodd jeg skulle kjøpe denne igjen gitt… Dette er altså en salat fra Deli de Luca som selges i en egen disk på Ultra i Sandvika. Skrev et innlegg om en mindre variant for en stund siden hvor jeg konkluderte med ikke gjenkjøp. -Men gulp, jeg er visst ikke særlig prinsippfast. I hvertfall ikke når jeg er sulten og har dårlig tid.

-Men til mitt noe skrøpelige forsvar, fristet den store varianten adskillig mer enn den mellomstore. Den inneholdt faktisk ikke pasta slik lillebroren gjør, men små  linser (eller heter den noe annet?) og noe jeg mistenker var biter av granateple.  Slett ikke dumt! Disse små fruktige bitene passet utrolig bra inn med resten av smaken. Nesten en liten genistrek. Ei gullstjerne i margen til kokken hos Deli de Luca.

Salaten uten lokk
Salaten uten lokk

Ganske sterk smak på resten av blandingen, og godt krydret kylling. Bra mix med løk også. Den hadde enkelt og greit mer smak enn salater flest.

Kan nok bli gjenkjøp dersom jeg er sulten og travel nok…

2 thoughts on “Salat fra Deli de Luca”

  1. Takk igjen for hyggelig tilbakemelding, spesielt til vår deli chef Jeppe.. Oppskriften på bulguren er faktisk fra vår tyrkiske driver av Deli de Luca Karl Johan. Det aller beste er at bulgur er mer næringsrikt enn pasta og ris så dette er en av våre aller sunneste varianter:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.