Salat med Kylling & Pasta fra Deli’s Kitchen

Et kjapt innlegg om en av salatene fra Deli’s Kitchen, som jeg nevnte i innlegget om Ultra i Sandvika.

I tillegg til Cæsarsalaten, har jeg smakt på Salat med Kylling & Pasta.

Kjente med en gang en smak av basilikum, og etter en kjapp titt på etiketten forsto jeg at det måtte komme fra pestoen. Ellers inneholdt salaten pasta (altså med basilikumpesto), kylling, 3 cherrytomater, salat, rødløk og overraskende litt smakfull parmesan. Det fulgte også med et beger Yogurtdressing fra Heinz, men den var alt for sur for meg.

Det var gode salatblader. Varierte og friske, men alt for store. Voldsomt som grøntforet dominerte da! Det var også veldig lite pasta, bare 5-6 rør og bitte lite kylling. Var mye mer i Cæsarsalaten deres.

Tja, jeg ble jo litt sånn lett mett, men en annen gang jeg skal ha salat med kylling og pasta fra matbutikken, velger jeg meg nok helt klart heller den fra BR-EAK.
Ikke gjenkjøp av denne!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.