Fresh Munnskyll fra Jordan

På tide med et non-food produkt igjen. Og nå har vi testet den nye Fresh Munnskyll fra Jordan!

For det første så appellerte flasken veldig til meg. Synes den var lekker og stilren, og egentlig ganske lik flaskene med vann fra Voss.

Smaken var dus, sval og frisk på en mild måte. -Men det stakk litt i tannkjøttet etterpå, så den virker nok. Men uten å etse sånn ubehagelig mye som noen tannskyller kan gjøre.

Selv sier Jordan at den «smaker godt og gir langvarig frisk pust uten bruk av alkohol. Den unike kombinasjonen av ingredienser fjerner dårlig ånde og har en dokumentert langtidsvirkende effekt.» Joa, sikkert sant det…

Følte meg ren og frisk i munnen etterpå, men jeg hadde jo allerede pusset tennene, så noe annet ville egentlig vært litt snodig. Flasken er ganske drøy, så vi har masse igjen enda.

Tenker nok at det med tiden kan bli gjenkjøp av denne. Den ser i hvertfall stiligere ut på badehylla enn mange av de andre tannskyllflaskene med tradisjonell form, eller hur?

 

 

2 thoughts on “Fresh Munnskyll fra Jordan”

  1. Köpte densamme. Smakar gott och ser ganska snasen ut i badrummet, men sliter med att få på locket efter användning…;) Petitessproblem, kanske..;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.