Tusen takk!

Må bryte bitte litt med konseptet mitt i dag, for å sende ut en liten takk.

En av mine bloggvenner Anette har nemlig vært så snill å velge min blogg som "ukens favorittblogg" på siden sin. Tusen takk skal du ha, og takk for fin omtale! :
Anette legger ut mange fine boktips på bloggen sin, og kommer også med litt andre innlegg innimellom. Fatter ikke hvordan du får tid til å lese så mange bøker jeg Anette! 🙂
Ta en titt på bloggen hennes her.  
Hun har forøvrig en helt fantastisk header!
http://anettesbokboble.blogg.no/

Tusen takk igjen!

♣ ♣ ♣

Når jeg først er i gang med et slikt atypisk innlegg, må jeg også si takk til en annen bloggvenn. Nemlig Kjersti Sandnes.  For noen uker siden var Kjersti så snill å gi meg en award på bloggen sin.
Innlegget hennes kan du lese her.
 
Når man får en slik award, blir man utfordret til å skrive 7 fakta om seg selv og nominere 7 andre bloggere. Siden jeg har en blogg der jeg stort sett bare skriver om produkter, og ikke så mye om meg selv ellers, har jeg brutt kjeden og ikke sendt noen awards videre (noe jeg informerte Kjersti om). Men takk igjen til glade Kjersti, synes det var veldig, veldig hyggelig gjort.

Kan også legge til at Kjersti var en av mine aller første bloggvenner, og denne relasjonen har bidratt veldig til å øke antall lesere. :)
Ta en titt på siden hennes. http://kjerstisandnes.blogg.no/ 
Hun blogger hyppig og variert i en munter tone, og kommer med mange veldig gode mattips! Hvis jeg er i beit for middagsforslag, tar jeg bare en titt på siden hennes, så er problemet løst. :-)  

Så takk igjen til dere begge to!

Hilsen Ingvild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.