Endelig er de her!

Hurra, nå er de her! Fikk nesten hakeslepp da jeg så disse posene i butikken!
Snakker om Rings fra Maarud.
Er muligens noen som husker mitt innlegg om Rings Onion fra juli i år. Kjøpte dem i Sverige og synes de var ganske gode. Disse er nå tilgjengelige her på nisseberget. 

I samme slengen i sommer kjøpte jeg en pose med Rings cheese, men kom aldri så langt at jeg fikk skrevet innlegg om dem.

Men her er altså et bilde av den posen.

Min er som dere ser fra svenske Estrella, men nå så jeg til min gledelige overraskelse at de også er lansert i Norge! Selvfølgelig da også fra Maarud.

 

 

 

 

 

 

 

Har lenge savnet en ostepop-variant fra Maarud, så dette var velkomment. Disse er nemlig gode! Smaker som vanlig ostetpop med cheddar, men er litt sprøere i konsistensen enn f.eks cheez doodles fra OLW. Det fiffige er at den har en tydelig ettersmak av chili. En god kombinasjon og en artig twist. (Bedre enn Cheez doodlesvarianten med pepper som jeg skrev om i forrige uke.)

Så hvis du vil ha en ostepop som river litt – i hvertfall mer enn den vanlige, bør du prøve denne. Jeg likte den kjempegodt, og har allerede kjøpt den igjen 3 ganger. ( I Sverige riktignok, men nå som den er lettere tilgjengelig blir det nok mange flere ganger.)


Ha ha, begynner å tenke at Maarud snart burde sende meg en takkemail :)  Begynner å bli mange produkter fra dem her, og de aller fleste skryter jeg jo av! ♥

Noen flere som fikk lyst til å teste denne?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.