Stor pai fra Stabburet

Har registrert mye TV-reklame for Pai om dagen. Og her er det snakk om den store varianten av Pai med ost & skinke fra Stabburet. Har kjøpt disse små paiene deres innimellom, og synes de er ganske så gode! Måtte derfor selvsagt kjøpe den store varianten da jeg så den i sommer. Antok at smaken ville være den sammen som på den lille, men måtte like fullt prøves.

Fin eske både foran og bak. Et lite minus var derimot steketiden. 40-47 minutter fra frossen tilstand!
Og vi som bare skulle ha en kjapp matbit før vi skulle ut på tokt.

Smaker som snill og mild pai, med helt ordinær eggestand, og skinkebiter. Kunne forresten vært litt flere av disse, slik at den mettet mer. Alene på tallerkenen blir paistykket litt naken og stusselig, men sammen med litt salat er det absolutt et fint, lett måltid. Stor nok til en familie på 4 når man bare skal ha et lett måltid, men hadde nok ikke vært nok til en ordentlig middag etter en lang arbeidsdag.
Mann og barn liker den, og det har allerede blitt gjenkjøp.

Her er forresten de andre paivariantene fra Stabburet. Foreløpig er den bare den orange som kommer i stor utgave.

Personlig synes jeg Bacon & Brokkoli har det beste fyllet. Den smaker mer enn Ost & Skinke totalt sett. Bunnen er imidlertid best på den som heter Kylling & grillede grønnsaker. Den har fullkornsbunn som både smaker og metter mer. Men fyllet her blir så møljete å se på at den nesten virker litt udelikat. Selv om det smaker veldig godt! – Et tips kan jo være å se på TV eller lese avisen mens man spiser den, he-he.

Glemte dessverre å ta bilder av de ferdigstekte paiene. Noen gange er man så sulten at fotografering ikke får førstepri…

Hjemmebakte paier er selvfølgelig best, men synes dette er et av de beste produktene fra Stabburet. -Som forøvrig har mye annet godt også. Sikle, sikle.
Garanterer gjenkjøp av alle varianter, har faktisk to stk med Bacon og Brokkoli liggende i fryseren akkurat nå.
.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.