Ny og forbedret Nugatti Max fra Stabburet

Lightprodukter er og blir kjipere enn de med full sukkermengde. Sånn er det bare.
Og Nugatti Max med ny & bedre smak, fra Stabburet, er etter min mening beklageligvis intet unntak.

Jeg var veldig positivt innstilt da jeg skulle smake denne. (Som forøvrig kom i vår. Puh, har smakt så mye i løpet av de siste månedene og ligger veldig etter med publiseringen…  So many products, so little time… :) Ha ha )
I følge produsenten inneholder denne totalt 33 % mindre sukker enn original Nugatti, men skal har den samme gode smaken av nøttesjokolade… Så flott a!

Hmm, jeg følte meg noe desillusjonert etter å ha tatt den første biten. Småskuffet. Det er ikke såå ofte jeg bevilger meg skiver med sjokoladepålegg, men når jeg først skal ha en slik luksus, vil jeg gjene at det skal smake litt fest. Hverdagsfest i hvertfall. Denne var slettes ikke vond, for all del, men det ble for lite sjokoladesmak. Det smakte i det hele tatt litt lite totalt sett. Jeg vil at maten jeg spiser skal smake masse. Nøttesmaken her var dog mer fremtredende enn sjokosmaken, men det var ikke akkurat noe fyrverkeri i munnen. 

De få gangene jeg spiser sjokoladepålegg vil jeg ha "noe ekstra". Så jeg skjønner at jeg må kjøpe the real thing. Med sukker. Enten det blir vanlig Nugatti, eller noe anner søtt og klissete. Og etter å ha smakt denne new and improved Nugattilight'en holder jeg fast ved det.

Konsistensen her var til info veldig bra. Lett og fin å smøre utover. Men fargen kunne gjerne vært noen nyanser mørkere. Litt mer tydelig. Men det er nå bare min mening…

Ingen gjenkjøp fra Consuming denne gangen gitt…..
-Men Psst … har en mistanke om at det kommer et nytt innlegg om Nugatti om ikke lang tid…. så følg med… ;


Jeg har forresten en all time favourite når det gjelder sjokoladepålegg. Milky Way-pålegg! -Men selvfølgelig selges den ikke i Norge lenger. Lurer på om den er borte på verdensbasis også. Trist, så trist.
Husker at de hadde den på Ultra for noen år siden. Husker akkurat hvor den sto til og med… Sukk, lengsel og smerte.
Noen andre som savner denne fristelsen? 
 
Heldigvis har jeg gledelig, og noe overraskende funnet en grei erstatter. Nemlig sjokoladepålegget fra First Price. Jeg tuller ikke! Liker smaken. :) Helt fri for disse irriterende nøtteinnslagene
som så mange andre sjokoladepålegg har. Bare glatt og lekkert pålegg. Riktignok ikke så luftig og kremet som Milky Waypålegget var, men godt nok til at jeg kjøper det noen ganger i året så jeg kan ta meg en dessertskive i ny og ne. Mmmm… 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.