Hard to find: Onion dipmix fra Maarud

I min serie "Hard to find", er turen kommet til min yndlingsdipp! Onion fra Maarud.
Den har vært en familieyndling i 2 generasjoner, og jeg nevnte den i et av de aller første innleggene her på bloggen. 

Dette er en dipp i særklasse, og den passer til alt. TIl grønnsaker, til Piccoli og breadsticks, til kyllingvinger, til mozzarellasticks, som dressing til salat, som tilbehør til grillmat og selvfølgelig til å dippe potetgull i! ♥

Og hvis forutinntatte skeptikere skygger unna denne fordi de tror den smaker hvitløk, -eller enda verre; fettete aioli, så think again. Onion betyr vanlig løk ;) Og så er det litt grasløk i. Det smaker slettes ikke garlic eller aioli. Som i og for seg er godt til sitt bruk altså.   

Jeg har med stor bekymring registrert at de andre dipmixene fra Maarud har fått nytt, lekkert design. Men hva har skjedd med Onion? Den har forsvunnet fra oversikten på nettsiden!!

Mulig noen nå vil foreslå at jeg skal prøve den relativt nye Soldip med Chili & Løk. Done that. Helt okay den ja, men gir ikke den samme smaksopplevelsen som Onion.

Min glade søster har på vegne av familien kontakten Maarud, og de kunne forsikre oss om at denne dippen ikke har gått ut av produksjon. Jippiiii. :o) De kunne videre opplyse om at den fremdeles er å få tak i hos Ultra og Bunnpris. Har ingen Bunnpris i nærheten, men har vært på Ultra og kjøpt inn 10 pakker. Sånn for å være på den sikre siden. De har jo lang holdbarhet…

Men kjære Meny og Mega: Kan dere please ta inn denne igjen?? For ikke lenge siden hadde de den også i store Kiwi-butikker…

Og kjære Maarud: Kan dere legge tilbake bildet av posen på nettsiden deres?
Når den har blitt fjernet, føler jeg at den allerede står med den ene foten i grava…

Og sånn til info, siden jeg stadig henviser til handling i Sverige, kan jäg jo beretta at der selges den fortsatt. –Og den har fått nytt design slik som alle de andre dipmixene!! Fint, hva?

Er det bare jeg (og min familie) som kjøper denne?
Har du enda ikke smakt, så anbefaler jeg den på det sterkeste!

Psst. Jeg registrerte visst ikke noe Oniondipp på det velfylte bordet på festen din på fredag Haugen? Neste gang kanskje? ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.