Sjokoladeboller som i gamle dager

Nå er det sannelig på tide med noe ordentlig godt og søtt igjen. 
Derfor vil jeg gjerne anbefale de fantastiske Sjokoboller som i gamle dager fra Give Konfekture.

Disse var helt fortreffelige! Smelter umiddelbart i munnen!! Ferske og luftige, med en perfekt balanse mellom skum og mørk sjokolade. Ikke for mye sukker og ingen antydning til seighet.

Hvis jeg skal finne et mikroskopisk, dog ubetydelig minus, må det være at det var sjokoladebelegg under kjeksen i bunnen. Det gjorde at de blir litt klissete å holde. I hvertfall for småfolk (les: barn) som ikke hiver dem i seg like raskt som sine glupske foreldre, besteforeldre, tante og onkel. Jepp, hele slekta har smakt, og dommen var unison. Nam!

Smaken minner veldig om de sjokoladebollene (eller negerbollene som jeg pleier å kalle dem, -men det er vel langt fra politisk korrekt å si i dag (er det mulig??) ) man fikk kjøpt for noen år siden som het Samba. De som lå i hvit emballasje, men blank plastikk på toppen. 6 stk i pakken. Dere husker dem? Mmmm, fantastisk gode, hver ble de av tro??

Disse har jeg kjøpt på MenyLiertoppen. Kostet 45 kr for 12 stk.
På kassalappen står det Luksus Sjokoladeboller og jeg gir betegnelsen min fulle støtte. For dette var sjokoboller i særklasse… Mange gjenkjøp – garantert! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.