Sommermix fra Minde

Hadde besøk av ei venninne på fredag, og hun hadde med seg en pose full av fristelser. Deilig Sommermix fra Minde Sjokolade. Hadde ikke prøvd den selv enda, så det passet perfekt!

Mye snadder her, særlig biten med peanøtt og karamell. Smakte litt som en snillere versjon av Snickers, uten de klumpete peanøttbitene. Mmmm… Er også godt over middels begeistret for lakrissjokoladen. Nice, glad den var med! Husker at man kunne kjøpe egne poser med disse for noen år siden. Synd de ikke finnes lenger.   

Hadde det vært en bit til med skumsjokolade her, f.eks Karamellmus fra Smågodt-posen deres, eller noe a'la skumkaninen som var i påskeposen, hadde dette vært en tilnærmet optimal sjokolademix. Lite fillers! Har dessuten alltid likt slagordet til Minde "Det er lov å la seg friste…"  Det gjør det litt lov å kose seg, også når det ikke er lørdag….

Det blir garantert gjenkjøp av denne!!
(Så får jeg kompensere med hyppigere bruk av rockeringen min.)

Min venninne er veldig hyggelig, og hadde også med seg blomster til meg! 
Gjør et lite unntak fra konseptet mitt, og legger ut bilde av dem. :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.