Smoothie fra Nora

På tide å teste smoothie fra kartong. 
Nora sin drikk frukt skogsbær, er en smoothievariant som inneholder 1 stor klase druer, 1 banan, 1 appelsin, 17 bringebær, 1/2 eple, 9 bjørnebær og 12 blåbær. Og den skal visstnok inneholde bare frukt og bær -ingenting annet.

På TV-reklamen sies det at denne er perfekt etter trening. Så da jeg kom utslitt og rødsprengt hjem fra SATS mandag kveld, var tidspunktet ideelt for prøvesmaking. 

Tja.. Ganske syrlig, masse frukt, fyldig konsistens og en liten ettersmak av banan. Synes den var litt for sur, og etter et helt glass var jeg mer enn fornøyd. Det ble nesten litt kvalmende. -Men nå skal det sies at jeg ikke er noe smoothiefan i utgangspunktet. Yter nok derfor ikke drikken total rettferdighet. Min glade søster, la oss kalle henne Consumida for anledningen, synes imidlertid den var veldig god! Hun fikk derfor kartongen med seg hjem, og får stå for gjenkjøpene denne gangen.
Hvis du er glad i smoothie bør du antagelig prøve denne. Kanskje du får deg en gledelig overraskelse?! :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.