Lomper med salt og pepper

Som de aller fleste med næringsvett på Østlandet, grillet vi i det knallfine været i helgen.
Og dermed fikk jeg testet ut nok en original nyhet. Lomper med salt og pepper! (Fra Buer)

Ferske og fine lomper, -det er viktig at de er saftige(!), og man kunne tydelig se pepperkornene. Det smakte også litt pepper av dem, er fristet til å si at de var en anelse søtlige i smaken. Kjente litt salt også, men man kan like gjerne tro at dette kommer fra pølsene. I hvertfall hvis man spise litt avanserte pølser. Tror vi holder oss til de vanlige lompene i sommer, passer best med to barn i huset, men dette var så avgjort en oppfinnsom vri!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.