Familiens Beste Appelsinjuice fra Nora

Slurp, slurp, på tide å teste litt drikke i sola. Og nå har jeg smakt på Familiens beste appelsinjuice fra Nora.
 
Synes denne var veldig gjennomsnittlig. Vanlig. Grei, men ikke spesiell. Behagelig og ren konsistens uten grums, og heldigvis ingen besk ettersmak. Men den forsvinner antagelig i mengden av andre appelsinjuicer fra konsentrat. Positivt at den ikke er tilsatt sukker.

Har smakt den både til salat og brødskive :)

Selv om smaken ikke var eksepsjonell, kan det godt hende at det blir gjenkjøp av denne. (Hvis jeg skal ha juice fra konsentrat vel å merke. Må innrømme at jeg egentlig liker de ferske juicene best…) Men jeg likte kartongen på denne her veldig godt. Den passet perfekt i hånden, og var veldig lett å tømme fra. Det ble ikke noe søl selv når kartoingen var helt full! Og korken var veldig smart. Ikke noe folie man må rive av så spruten står. Den er liksom låst nedover i kartongen og åpner seg selv så fint.
Totalpakka blir derfor OK +.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.