Smekkis -fra Idépikene.no

Nå ser det kanskje ut som om jeg har smakt på en ny is, men det er faktisk ikke isen på bildet jeg vil skrive om nå. Tenkte derimot å skryte litt av den utrolig smarte oppsamleren som sitter under isen. Nemlig smekkisen!

Alle som har små barn i huset, vet hvor mye griseri det fort kan bli når de skal kose seg med en is.
De spiser i sitt eget tempo, og før de er halvferdige er isen ganske så rennende. Ergo masse kliss nedover fingrene, og det drypper gjerne videre ned på gulvet, i sofaen eller hvor de måtte befinne seg. 

Men med denne fantastiske oppfinnelsen slipper man unna det meste av sølet.
Det er en liten is-smekke av silikon som man bare trer på ispinnen. Helt genialt!
Den samler faktisk opp all isen som smelter.

Jeg kjøpte våre i fjor sommer, og har vært utrolig fornøyd. Og nesten alle småbarnsforeldre som er på besøk blir superbegeistret, og kjøper sine egne. Tror ikke de selges i noe butikk, jeg bestilte på nettet fra Idépikene. De har mange forskjellige varianter.

Smekkis er et must i sommer spør du meg!


Bilde: Fritt satt sammen av klipp fra www.idepikene.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.