Skinnfri makrell i porsjonspakninger fra King Oscar

Har dere sett at den skinnfrie makrellen i tomat fra King Oscar er kommet i porsjonspakninger?

Skinnfri makrell i småbokser King Oscar i butikken

Disse snertne små boksene kom til slippet i februar og jeg er allerede blitt fast bruker. De er jo så utrolig praktiske. Hver boks inneholder 5 små porsjoner, og jeg har alltid en eske liggende sammen med knekkebrødpakka på jobben.

Skinnfri makrell i småbokser King Oscar

Den skinnfrie makrellen til Kong Oscar er jo ikke noen nyhet i seg selv. Enhver nordmann vet hvordan makrell i tomat smaker, og jeg skrev faktisk innlegg om den sukkerfrie varianten deres i september i fjor (her). Men at den nå også finnes i porsjonspakninger er jo en ekstra liten gladsak.
Og dere, den er glutenfri.

Hvert beger inneholder en helt perfekt tilpasset mengde til ei brødskive.

Skinnfri makrell i småbokser King Oscar liten boks åpnet

Jeg liker at det ikke er noen forstyrrende skinnbiter på fisken, og at det ikke er for mye olje i tomatsausen så konsistensen kjennes vassen. Da blir det ikke så mye gris og klin heller. Bra.

Skinnfri makrell i småbokser King Oscar på skiva

Mmm, nydelig med et glass iskald melk.

Det eneste jeg ikke er så begeistret for, er faktisk designet på emballasjen. Som nå går igjen på alle makrell- og tunfiskboksene til King Oscar. Ser jo at det er et mønster av glade fisker, og jeg synes blåfargen er lekker. Men så mye småstreker gir for meg et litt rotete inntrykk. En mer heldekkende, babyblå farge hadde gjort seg. Jaja, bare en smakssak selvfølgelig, og egentlig helt uvesentlig så lenge innholdet er mer enn tilfredsstillende. 😀

Flere som bruker disse porsjonspakningene?
Og visste dere at de er glutenfrie?

Gjenkjøp: Ja, massevis

.

4 thoughts on “Skinnfri makrell i porsjonspakninger fra King Oscar”

    1. Aner ikke, har aldri tenkt over det før jeg så at det var poengtert på disse pakningene. Jeg tåler gluten så legger ikke så ofte merke til sånt. 🙂

  1. Og jeg som bruker en halv boks vanlig Stabbur-makrell på en skive … 🙂 Men det skal sies at det stort sett da går som erstatning for middag når jeg har spist varm lunsj på jobben!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.