Vår Beste Blomkålsuppe fra Toro

Jeg har alltid vært glad i å spise supper, fortrinnsvis høst og vinter, og denne uken dukket den perfekte suppeanledning opp. Så da prøvde vi Vår Beste Blomkålsuppe fra Toro.
Har dere sett den? Den inngår jo i den nye Vår Beste-serien Toro kom med tidligere i høst, og skal være 100% naturlig og heldigvis uten palmeolje.

Vår beste Blomkålsuppe

Innholdet i posen skal blandes med vann og fløte, og er ferdig etter å ha småkokt i 5 minutter. Egentlig synes jeg det er litt pes når man må tilsette noe annet enn vann eller melk. Det betyr at jeg må planlegge som jeg må til en hvilken som helst annen middag, og handle inn “noe ekstra” for å få optimalt resultat. Og supper liker jeg egentlig å bare ha liggende i skuffen og lage på sparket med det jeg måtte ha liggende i huset. Men greit nok, skjønner at det kreves litt ekstra hvis man vi heve suppeopplevelsen et par hakk.

Synes emballasjen hadde delikat design og jeg likte den matte overflaten.

Vår beste Blomkålsuppe bakside

Vår beste Blomkålsuppe åpnet

Dere leste kanskje at vi smakte tomatsuppen i samme serie for noen uker siden, (innlegg her,) og at jeg ikke ble spesielt imponert over den. Var derfor så smått forberedt på en ny nedtur da vi skulle prøve denne. Men neida, ingen grunn til bekymring. Denne var veldig god. He-he, egentlig ikke så rart – den inneholder jo fløte. Smaken var nokså klassisk blomkålsuppe, og konsistensen var glatt, kremet og så klart fyldig. Men ikke så fyldig og tjukk at den ble kvalmende. Smaken var ikke for salt, og jeg kjente ikke noe pulvertendenser eller industripreg.

Blomkålbukettene som fulgte med var ganske faste i konsistensen, men det kunne gjerne vært litt flere av dem. Jeg har alltid blomkål i hus, men glemte allikevel å tilsette litt ekstra slik jeg egentlig hadde tenkt. Irriterte meg litt over det. Men bacon stekte vi og hadde oppi. Masse deilig smårettbacon. Og litt vårløk. Mmm, det mettet bra.

Vår beste Blomkålsuppe i tallerken

Vi var bare to som spiste, men klarte faktisk å spise opp det meste i kjelen. Det må vel være det beste beviset på at den smakte bra. 🙂

Denne kan jeg trygt anbefale og jeg vet at jeg kommer til å kjøpe den igjen.
Er det noen andre som har smakt? Og er det flere supper i denne serien jeg bør teste?

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.