Vår Beste Tomatsuppe fra Toro

Har dere sett den nye suppeserien Vår Beste fra Toro? På Meny så jeg de hadde fått inn mange varianter. Vi testet Vår Beste Tomatsuppe på fredag, – her ser dere posen.

Vår Beste Tomatsuppe pose
Dette er altså ei hakket bedre suppe enn den helt enkle posevarianten. Fint for oss som liker gode supper, men som ikke helt har tid til å lage det fra bunnen. Selv om ordentlig hjemmelaget selvfølgelig er det aller beste. Bakpå posen står det at den er laget av de beste råvarer, at den er 100 % naturlig, og best av alt; at den er uten palmeolje. Hurra! Den er videre laget av 8 solmodne tomater og smaksatt med persille og vårløk. Det hørtes jo veldig lovende!

Vår Beste Tomatsuppe pulver i kjele

Vår Beste Tomatsuppe Hakkede tomater
Her skulle man faktisk blande ut pulveret med vann og en boks med hakkede tomater (400 g). Spennende. Vi erstattet en av vanndesiliterne med melk for å få en litt mildere smak. Bortsett fra at man måtte tilsette tomater i tillegg til vann, var fremgangsmåten like rask og enkel som på den “vanlige” tomatsuppen fra Toro.

På duften som oppstod etter hvert som den kokte, skjønte jeg fort at dette fortrinnsvis er ei suppe for voksen. Konsistensen når den er ferdig er fyldigere og grovere enn hos den vanlige varianten, og man ser små innslag av krydder eller muligens er det urter.

Vår Beste Tomatsuppe i kjelen ferdig
Hmm, hva skal man si? Jeg ble vel ikke så voldsomt imponert. Smaken var grei nok, masse tomat og tydelig krydder. -Men jeg følte at jeg satt og maulet spagettisaus. Rett og slett. Det hele ble litt feil. Jeg spiste den med litt revet mozzarella oppi og et grovt rundstykke til, men det føltes fortsatt litt pussig. Barna insisterte selvfølgelig på å ha makaroni oppi, men det hjalp ikke noe særlig det heller. Jeg fikk beskjed om at neste gang måtte vi ha vanlig tomatsuppe igjen…

Vår Beste Tomatsuppe i skål

Intensjonen og ideen her er veldig god, men tomatsuppen funket ikke for oss. Men jeg har fremdeles lyst til å prøve f.eks blomkålsuppen i samme serie. Kanskje den treffer bedre?
Noen flere som har testet denne? Og er enige/uenige med meg?

Gjenkjøp: Nei

 

2 thoughts on “Vår Beste Tomatsuppe fra Toro”

  1. Hei,
    Jeg har smakt suppa, og jeg har akkurat samme oppfatning som deg/dere. Synes den ikke var noe god. Skikkelig skuffa! Smakte som du skrev, tynnet ut spagettisaus 🙁 Nei, da blir det heller hjemmelaget eller den gode gamle klassiske til Toro 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.