Lett julebrus fra Hamar og Lillehammer bryggeri

Nå har det allerede gått to uker siden jeg kjøpte den nye lettvarianten av julebrusen fra Hamar Lillehammer Bryggeri. Dere vet den klassiske favorittjulebrusen over alle julebruser. Planen var å smake den før, men rakk det visst ikke før nå i hegen. Nå er det sikkert mange av dere som har smakt den selv allerede, men jeg skriver noen ord om den uansett.

lett-julebrus-i-butikk

Har skjønt at en lettvariant av denne julebrusen har vært etterspurt. Og at den nå har kommet på markedet synes jeg er helt strålende. Flott med produsenter som lytter til forbrukerne og gir dem produktene de ønsker.

Selve brusen i flaska ligner veldig på originalen. Fargen er som dere ser identisk. Etiketten er også tilnærmet lik, med unntak av fargen på bokstavene og selvfølgelig selve teksten. Jeg synes forresten fargevalget var litt stusselig. Bare litt klarer nyanser hadde gjort helhetsinntrykket mye gladere. Men det er vel smak og behag.

lett-julebrus-i-glass

Da jeg åpent flasken luktet det veldig likt den sukkerholdige varianten. Videre skummet det fint da jeg helte den over i glasset. Og smaken, den var god den. Det smakte julebrus, selvfølgelig, kanskje med bittelitt mindre piff enn originalen. Men sånn blir det jo uten sukker. Jeg kjente ikke noe typisk lightsmak, og hadde antagelig ikke reagert på noe om jeg ikke visste at dette var et lightprodukt. Så tommel opp, dette var en helt okay brus, og jeg kan gjerne kjøpe den igjen.

Gjenkjøp: Ja

 

12 thoughts on “Lett julebrus fra Hamar og Lillehammer bryggeri”

  1. Jeg har lett på flere butikker etter denne! Ikke funnet på hverken kiwi, Rema, meny eller Coop prix.. Orginalen har de derimot. Er jo den beste julebrusen!!

    1. Ja den er absolutt best. Så dumt du ikke finner den, jeg kjøpte min på Rema 1000 i Lommedalen. Lykke til i jakten! 🙂

      1. Fikk forklaring fra REMA 1000 i dag. Grunne er at det ikke finnes flere glassflasker. Neste år vil produksjonen foregå på flasker så lenge det finnes, deretter plastflasker og/eller bokser. MEN…det blir ikke det samme 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.