Gott & blandat Kola

Her er første produkt fra min tidligere omtalte Sverigetur. Gott og blandat Kola fra Malaco. Den er ikke helt ny, men siden jeg ikke hadde prøvd den før, kjøpte jeg med en pose. Og for å unngå eventuelle misforståelser, det er ikke Colasmak det dreier seg om (tyvärr for noen kanskje), men fløte(-karamell). -Og jammen var det mye fløtesmak her! 
(Og så kan jeg jo umiddelbart legge til at Kola betyr karamell – tusen takk Michaela ! 🙂  )
 
Ulik konsistens, men tilnærmet samme smak på alt. For det meste gelegodt, med et lite innslag av lakris og sjokolade. Synes det hele ble litt for ensformig. På grensen til det kvalmende egentlig. Særlig når man ikke har fløtesnop / karamellsmaken på sin favorittliste i utgangspunktet. Veldig søtt. Mannen min likte dem forøvrig kjempegodt, og lillemor på 5 likte skumsoppene. De var det forøvrig alt for få av…

Uansett lite sannsynlig at det blir gjenkjøp av denne på neste Harrytur. Og jeg kommer definitivt ikke til å mase på Malaco/Leaf om at de skal begynne å selge denne her i Norge. Men da har vi altså prøvd, og fikk definitivt dempet søtsuget for denne gangen.  :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.