Takk for følget! 💗

Hei!

Høsten nærmer seg, og vanligvis ville jeg startet opp igjen med matinnlegg ved disse tider. Men ikke i år. Etter over ti år med blogging på consuming.no er det på tide å si takk for følget.
Jeg har lenge tenkt at blogg er et døende format, og de to siste årene har jeg i hovedsak fortsatt fordi jeg ville holde på i ti år. I mai passerte jeg min magiske grense, og avslutter derfor testing av dagligvarenyheter på denne plattformen nå. 🛒

Det har vært veldig gøy å ha en slik blogg som hobby. Å smake, synse og mene noe om varene som slippes i butikkhyllene, for deretter å kunne dele det med noen som også synes produktnyheter er gøy, har vært fantastisk moro. Tusen hjertelig takk for at dere har tatt dere tid til å lese. Takk for kommentarer og tilbakemeldinger dere har skrevet, og ikke minst takk for at dere har sendt meg tips når dere har funnet noe nytt. 💙

De siste fem årene har jeg vært så heldig å ukentlig få et blogginnlegg på trykk i papirutgaven av Dagligvarehandelen.  Jeg må innrømme at det har vært vanvittig stas.
Naturlig nok avsluttes også dette samarbeidet nå, men jeg er utrolig takknemlig for at de har vurdert innleggene mine gode nok til å komme på trykk, og glad for alt det artige det har ført med seg. Både trafikk inn på siden min, og alt jeg har fått være med på. Alle lanseringene jeg har fått komme på hos Stabburet/senere Orkla, matlaging hos Haugen-Gruppen, og burgermekking hos Nortura. Tre ganger har jeg fått snakke om dagligvarenyheter på radio, jeg har fått en svipp innom TV, og jeg har fått smake nyheter i noen reklamesnutter for Meny. I flere år har jeg også fått sitte i juryen for årets Innovasjonspris og Merkevarepris hos Dagligvareleverandørenes forening (DLF), og det har vært utrolig spennende.
Hjertelig takk til alle som har invitert meg. 🛒

Jeg må sende en hilsen til alle dere flinke, hyggelige mennesker i dagligvarebransjen som har tatt kontakt med meg. Alt fra dere som jobber i butikk som stadig har tipset om kommende nyheter, til dere som jobber i andre ledd som har kommet med ulike henvendelser. Og ikke minst tusen millioner takk til alle som har sendt meg vareprøver disse årene! Det er ikke få ganger jeg har kommet hjem til overraskelser i postkassen eller på døra. Noen ganger etter avtale, noen ganger helt ut av det blå. Jeg har blitt like jublende glad hver gang.🤩 Det er ikke alt jeg har rukket å skrive blogginnlegg om, men jeg har smakt på alt.
Jeg har alltid hatt som policy at ingen får noe «gratisreklame» eller snarvei til positiv vurdering ved å sende meg vareprøver. Jeg har heller aldri publisert innlegg om en nyhet før jeg selv har sett produktet i salg, og visst at det har vært tilgjengelig for alle. Allikevel har det så klart vært gøy å få vareprøver på f.eks kakemix, pastiller eller chips, for å kunne smake før de lanseres i butikk.
En ekstra liten takk må forresten gå til dere som har sendt med reklameeffekter. Jeg skal love at de er i bruk!
Jeg har gått i Grandiosagenser på jobb og i sommer pakket jeg til hyttetur i bagen min med Heinz og Ybarra-logoer. Jeg baker rett som det er med mitt gule Toroforkle på, i veska mi ligger alltid powerbanken som ser ut som en eske Läkerol, og den beste sitteplaten min har et bilde av rosindamen til Sun-Maid. I sommer har vi vært på flere badeturer med gul Freiabag, og oppi der har jeg hatt mitt røde Idun ketchuphåndkle. For å nevne noe.
Igjen, jeg er utrolig takknemlig for alt sammen.🙏🏻

Nå er det ikke slik at jeg gir meg helt. Absolutt ikke. Jeg synes fremdeles det er spennende med nye dagligvarer, og vil fortsette å dele nyheter jeg finner på Instagram. Kanskje kommer det litt synsing og testing der etter hvert også? Brukernavnet mitt er nå @butikknytt
Som vanlig er jeg aktiv i takt med vareslippene gjennom året, og håper dere vil følge meg videre der.

Takk for nå på consuming.no 💙

Hilsen Ingvild

17 thoughts on “Takk for følget! 💗”

    1. Oi, takk for det – så hyggelig å høre. 🙂
      Ja, det er litt vemodig å gi seg, men samtidig tiden for det akkurat nå.
      Jeg sletter imidlertid ikke bloggen, og hvem vet, – kanskje jeg starter opp igjen en dag?

  1. Takk for følget! Har vært så gøy å være oppdatert og få inngående beskrivelser av små og store nyheter 🙂

  2. Så trist at du slutter, men godt å høre at du fortsetter på instragram! Har vært så moro å følge deg i 10 år, tusen takk for masse bra innlegg!

    1. Ååå, så hyggelig å høre fra deg. Du har jo vært med helt fra begynnelsen.
      Og takk for det. Det har vært gøy, men det er andre tider og andre plattformer som gjelder. 🙂
      Takk for alle tips – og for at du i sin tid kjøpte nyheter til meg. Du må fortsette å si i fra om du ser noe.
      Håper alt står bra til med dere. 🙂

  3. Å nei, dette var trist å høre. Din blogg er min favoritt og den eneste jeg har lest fast. Følger deg på insta også da, så glad du fortsetter der selv om det er noe eget med blogginnlegg. Men du har nok rett i at blogg er et døende format. Gleder meg til å følge deg videre på insta, ihvertfall og gleder meg til alle nyhetene slippes. Alltid gøy med nye produkter, spesielt godis og pottis, hehe.

    1. Heisann. Ja, du har jo fulgt meg lenge, så tusen takk for det. 🙂
      Greit å gi seg mens leken er god, selv om det så klart er litt vemodig.
      Blir gøy å se hvordan det funker med bare Insta framover ja, satser på at det blir bra.
      Jepp, nytt slipp om fire uker nå, og så det MÅ jo komme noen nye poser potetgull. 😀

  4. Takk for følget gjennom i alle fall 8 av de 10 år. Leit at du gir deg, men håper du fortsetter å spre viktig og gøy info på Insta:)

    1. Takk for det, og takk for at du har fulgt meg så lenge! 🙂
      Ja, får prøve å se om jeg kan dele litt mer på Insta. Er en spennende plattform med mange muligheter.

  5. Synd du gir deg for denne gang, men håper selvfølgelig på at du kommer tilbake senere. Enig med Gunnar om god skildring av produkta. Spesielt dette med styrken, da jeg (heller) ikke kan fordra sterk mat.

    Bloggen blir liggende i “mine favoritter”, forever.

    Uten tvil, tidenes beste matblogg.

    1. Oi, så utrolig hyggelig å høre. Tusen hjertelig takk!
      Det har vært veldig moro, men er på tide å avrunde nå. Tusen takk for at du har lest. 🙂
      Hilsen Ingvild

  6. Takk for følget!

    Kommer til å kikke innom Insta i ny og ne. “Julesnop” var min favorittkategori hos deg, litt rart egentlig siden jeg spiser lite søtt og snacks, men synes bare det er så koselig med julevarer 🙂

    1. Ja enig, julevarer er veldig koselig. Vi får håpe det kommer noe nytt og spennende når det nærmer seg desember.

  7. Neeeei du må fortsette?!! Har fulgt deg nesten siden du startet og du er min favoritt-nisjeblogg!!! ❤️
    Om du ikke legger ut innlegg ukentlig håper jeg i hvert fall du legger ut noe månedlig og en gang i blant! Jeg vil følge med fremover 🙂 er ganske sjeldent jeg kommenterer da men følger med for det

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.