Triple Chocolate Chip Muffins fra Toro

Frivillig, ubetalt reklame

Siden Toro lanserte bakemixen Brownies Salt Karamell i februar hadde jeg ikke trodd de skulle komme med noe nytt til dette slippet. Overraskelsen, -og gleden, var derfor stor da jeg allikevel oppdaget en ny gul pose på Rema. Se her, Triple Chocolate Chip Muffins. Kjøperefleksen min ble så klart utløst umiddelbart, og i går passet det bra å teste.
Dette er en variant av Toros klassiske lyse muffins. Røren er imidlertid tilsatt biter av hvit, mørk og lys melkesjokolade, og skal lages i litt større former. Fantastisk.
Fremgangsmåten er utrolig enkel, (-som alltid med Toro,) man skal kun tilsette vann og olje, så er røren klar for formene.
Røren var litt mørkere enn vanlig lys kakerøre. Den så beige og nesten lett karamellaktig ut. – Og den var veldig god. 😋
Vi fordelte røren i 7 store muffinsformer. Det sto at formene skulle være mellomstore og 3/4 fulle, så de jeg hadde liggende var nok litt store. De ble bare ca halvfulle når det var tomt for røre. Men helt greit, vi får evt. prøve med litt mindre en annen gang.
Steketiden var oppgitt til ca 15 minutter bak på posen, våre var klare etter 13. Det duftet så klart deilig bakst fra stekebrettet, og vi var spente på å ta første bit.
Hmm, disse smakte godt, men samtidig litt mer anonymt enn jeg hadde håpet. Den der kjente, gode smaken til de små, lyse muffinsene til Toro var ikke der, den var erstatte av noe litt ubestemmelig plassert mellom de lyse og noe med en anelse sjokolade i deigen. En av døtrene mine mente det smakte som «sunne muffins», selv om de ikke var det, og at det kunne vært litt flere sjokoladebiter. Jeg er litt enig. Det burde vært både større og flere sjokoladebiter, slik at man lettere kjente forskjell på de ulike sjokoladesortene. Deigen burde også hatt litt mer særpreg.
Selv om smaken ikke var helt slik vi hadde forestilt oss var det ingen problem å spise opp alle muffinsene. Det gikk faktisk ganske kjapt. -Så selvfølgelig var de gode. Det er jo det meste som er nybakt, og disse var aller best når de hadde fått avkjølt seg litt.
Egentlig var 7 stk et veldig dumt antall med tanke på deling. Det burde vært 8 eller 9. Tor jeg må tilpasse til litt andre former neste gang altså. Så blir det lettere å dele rettferdig. -For det blir nok gjenkjøp av denne posen. Vil gi den en sjanse til og eventuelt pimpe opp muffinsene med litt ekstra sjokolade selv. Eller noen bringebær. Mye som kan være godt.
Håper posen er en stayer, krysser fingrene.

Gjenkjøp: Ja

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.