Grønnsakstykker fra Hatting

Frivillig, ubetalt reklame 

De siste årene har det dukket opp flere produkter tilsatt ulik prosentandel grønnsaker. Først kom den originale Pølsak, pølser med grønnsaker i, (som de store pølseprodusentene raskt kopierte,) og etter dette har vi sett grønnsaksprodukter i flere andre kategorier. Å tilsette gulrot i brød er ikke nytt. Gulrotbrød har jeg spist så lenge jeg kan huske. Men bakverk med flere andre typer grønnsaker har ikke helt samme historikk. Nå har Hatting kommet med en type rundstykker med 33% grønnsaker, Grønnsakstykker. I tillegg til gulrot inneholder de bønnemel og er toppet med maisflak.

All right, det er ikke noe revolusjonerende hverken ved mengde eller sorter grønnsaker her, men siden gulrotbrød pleier å være både godt og saftig, bestemte jeg meg for å kjøpe en pose. (På Meny.)
Som andre varianter fra Hatting skulle rundstykkene stekes rett fra frossen tilstand, og ti minutter senere var de klare for frokostbordet.
I oppdelt stand kunne man lett se innslag av revet gulrot, men det var ikke mulig å skille ut smaken når vi spiste. Egentlig ikke så overraskende. Rundstykkene så litt mørke ut, vi trodde derfor de skulle kjennes ganske grove, men de smakte som vanlige rundstykker. Det var ingen hele korn eller frø, bare knasende skorpe og mjuk innmat. Maisflakene på toppen, eller maisstrøet som kanskje er riktigere å kalle det, avga ikke noe særlig smak, men gjorde at det støvet litt fra rundstykkene. Hadde jeg fått velge, ville jeg foretrukket at også maisinnslaget var bakt inn i selve deigen. Ikke drysset som pynt på toppen.
Selv om rundstykkene verken var store eller spesielt høye, mettet de veldig bra. Det er fint. Oppsummert var dette gode, saftige og smaksrike rundstykker som jeg gjerne kan kjøpe igjen.

Gjenkjøp: Ja

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.