Lårfilet røkt paprika fra Prior

Frivillig, ubetalt reklame

I min sedvanlige jakt etter nyheter her tidligere i uken, fant jeg denne pakken med Lårfilet røkt paprika fra Prior på Meny. Den må da være ny nå.

Det har egentlig forundret meg litt de siste årene at Prior ikke har kommet med flere, spiseklare produkter. Fra mitt forbrukerperspektiv virker det som om pakningene fra Den Stolte Hane dominerer i akkurat den kategorien. De har jo i hvertfall utrolig mange varianter.

Jeg kjøpte i alle fall den spiseklare Lårfileten, og satset på at den var god. Paprika er en smak som nesten alltid er bænkers. (Har man lov til å skrive det ordet?)

Jeg varmet de fleste stykkene jeg tenkte å spise i stekeovnen, men smakte også noen kalde biter rett fra pakken. Greit å vite om begge måter funker.

Det duftet i hvertfall helt OK, og jeg var nesten sikker på at jeg visste hvordan det kom til å smake.
-Men jeg tok litt feil. Jeg syntes ikke krydderet smakte sånn røkt paprika jeg hadde forestilt meg, eller håpet. Det hadde en slags ukjent sting, noe som minnet om et eller annet utenlandsk. Først tenkte jeg indisk, men det var ikke helt det heller. Krydderet inneholder chili, men det var ikke egentlig chiliassosiasjoner jeg fikk. Selv om det sikkert er nettopp chilien som sørget for det litt uventede inntrykket. Uansett, opplevelse stemte ikke helt med forventning, og jeg kommer dessverre ikke til å kjøpe pakken igjen. Kjøttet var mørt og saftig, ikke noe å utsette der, det var bare at krydderet smakte litt for unorskt for min gane og snevre preferanser. Og det var ganske MYE krydder på noen av bitene.

Selv om dette ikke var et produkt helt i min gate setter jeg alltid pris på nyheter fra Prior. Håper det kommer mer lårfilet med andre kryddersmaker også etter hvert. Jeg er klar for å bli positivt overrasket neste gang.

Gjenkjøp: Nei   

11 thoughts on “Lårfilet røkt paprika fra Prior”

    1. At man skjærer kjøttet opp i biter og strør utover pizzaen. Er mange som liker kylling på hjemmebakt pizza. 🙂

  1. https://www.hennig-olsen.no/iskrem/boksis/freia/
    sjekk her du 🙂 jeg skal vaffal smake japp isen og
    freia melkesjokolade isen og ikke minst disse: https://www.hennig-olsen.no/iskrem/boksis/oreo-beger/ https://www.hennig-olsen.no/iskrem/boksis/daim-beger/ i sommer eller når jeg finner
    den og spiser jeg det ikke opp så legger jeg begeret i frysern til neste gang, men jeg kommer nok til og spise opp alt sammen og jeg kommer til og kjøpe denne: https://www.hennig-olsen.no/iskrem/merkevarer/freia/freia-melkesjokolade-is-multipack/

    https://www.diplom-is.no/produkter/lollipop-original-leskedrikk-250ml?nid=67658 denne var kul så den ska jeg og smake

    denne her isen https://www.diplom-is.no/mvenpick-caramelita-0-9l31?nid=67660 er den beste jeg har smakt har blitt gjenkjøp maaaaaaaange ganger av denne isen <3
    og ha liggende i frysern

  2. Håper du sjekker ut disse:
    – Popcorn Caramel fra Werther’s Original
    – YES nøttebar
    – NonStop Fløteis fra Hennig Olsen
    -FunLight Cloudy Apple
    – Taco fra Fersk&Ferdig
    – Pizzabaguette m/pepperoni fra First Price
    – Sjokoladelinsene GO! fra Coop

  3. Så fristende ut på tallerkenen. Drikker veldig sjeldent saft eller juice, men jeg ble veldig nysgjerrig på innholdet i glasset? Er kanskje litt tørst i skrivende stund…

  4. Hei!
    Liker så godt å følge deg, takk for at du blogger!

    Har du prøvd den nye kinder bueno isen? Sett på Coop Extra, men har ikke sett du har vist den fram enda

    1. Hei, takk for det. 🙂
      Jeg la ut Kinder Buenoisen på Instastory for ei ukes tid siden. (Den ligger under høydepunktet Vinter 2020 #1) Mange som skrev at de ville teste, men hørte også fra noen som allerede hadde testet og ikke var så imponerte. Får se om jeg prøver etter hvert. Er egentlig ikke så glad i is.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.