Superchips Holiday fra Maarud

Frivillig, ubetalt reklame

Dere som har fulgt meg en stund, lang eller kort, vet at jeg liker potetgull. (Alt for godt.) Og hjertet mitt har alltid banket litt ekstra for Maarud. Antar det skyldes at det er merket jeg har vokst opp med, og at de stadig kommer med smaker som treffer meg veldig bra. Derfor synes jeg så klart det er ekstra moro når de lanserer nyheter, og særlig når de også gir oss sesongprodukter i begrenset opplag.

For ca to uker siden dukket to Maarudposer med vinterdesign opp i snackshyllene på Kiwi. En med Vintergull Rifla Bacon, og denne her; Superchips Holiday. Så fint Fjols til fjells-bilde!

I tillegg til å være begeistret for potetgull er jeg glad i dipp. Holiday er en av de beste smakene, og når det kommer Superchips med samme smak blir jeg så klart nysgjerrig. Jeg måtte teste.

Som dere ser er flakene som de andre variantene av Superchips både i form og konsistens. Noe annet hadde i grunnen var rart. Jeg snuste inn fra den åpne posen, men kjente ingen markant duft. I alle fall ikke til å begynn med. Men da jeg løftet et flak opp mot munnen for å smake, da dro jeg kjensel på lukten. Det var en slags blanding av paprika og annet krydder, og ja, det minnet veldig om dippmiksen. Kanskje mest om pulveret før det er blandet ut med rømme.

Jeg tok en første smak og ble litt skuffet. Isj da. Den der fyldige sour creamsmaken jeg ikke synes noe om tok umiddelbart plass i munnen og dominerte inntrykket. -Men så forsvant den igjen. Ganske fort. En all right krydderblanding av paprika, løk og noe syrlig dukket opp i steden, og den var slett ikke dum. Og det rare var at jo flere flak jeg åt, jo mindre kjente jeg av sour creamsmaken. Det smakte heller mer ordentlig holidaymix. Kult. Jeg liker best rømmesmak i dippkonsistens, men når jeg tenker etter var det ikke så underlig at de hadde sneket inn litt sourcream i krydderblandingen her også. Folk forventer vel kanskje å kjenne den helhetlige smaken fra dippen. Uansett, det var bra med smak totalt sett, uten å kjennes sterkt, og jeg ble faktisk sittende å spise videre litt automatisk.

Jeg vil ikke påstå at dette er den beste Superchipsen jeg har smakt, men den var helt okay. Kanskje litt voksen i smaken? Eldstejenta her mente den minnet litt mye om sour cream and onion, men at det fortsatt var spiselig. Hva gjelder gjenkjøp er jeg usikker. Det var ikke noe galt, men det finnes chipsvarainter jeg liker bedre. Posen er uansett bare i salg en begrenset periode, så de som vil teste bør ikke vente for lenge. Jeg kjøpte min på Kiwi, men jeg har sett posene på Coop Extra også.

Gjenkjøp: Kanskje

4 thoughts on “Superchips Holiday fra Maarud”

  1. Jeg ble litt skuffet over denne, hadde håpet det skulle være mer kryddersmak på den. Syns det smakte mye rømme og lite av den gode dipsmaken. Ser de har kommet med pottis med sour cream og paprika også, har du prøvd den? Vintergull rifla bacon er også god, forresten 🙂

    1. Ha ha, ja da synes vi litt omvendt av hverandre. Ja, rifla bacon var en vinner!
      Nei, har ikke smakt den med sour cream og paprika, men er bitte litt skeptisk pga sour creamen. -Men paprika er jo kjempegodt. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.