Nidar Favoritter sjokoladeplater

Frivillig, ubetalt reklame

Nidar Favoritter i plateform! Jeg brukte faktisk litt tid på å ta det inn over meg da jeg hørte det første lille ryktet. Det virket unektelig for godt ut til å være sant. Så dukket det opp bilder, og deretter ekte produkter. Sjokoladen er et faktum.⭐

Platen finnes i to varianter, satt sammen av ulike smaker fra Nidars mange sjokoladebiter. Når de først skulle lansere et slik produkt synes jeg det var lurt å lage to sorter. Gjetter at Nidar har undersøkt grundig hvilke smaker folk liker best i posene med Nidar Favoritter, og videre kartlagt hvilke foretrukne kombinasjoner av smaker som går igjen oftest. Det er vel nesten en forutsetning for å lykkes med et slik produkt.

Den blå platen har biter med smak av Spragleknas, Melkedrøm og ren melkesjokolade. Den røde er delt inn i Crispo, Bringebærgele og Spesial. Hver smak har sin rad på langs, så hvis man skal dele platen med noen kan man jo bare spise hver sin lengde. Bitene har også ulikt design på toppen, så man kan fint se forskjell om man bryter opp platen og legger bitene i skål. Rutene i midten har et lite kryss og de to ytterbitene har Nidarlogo. De med logo har heldigvis ulik fasong, en helt avrundet, den andre med bue på langs av hver bit. Dermed er det bare å pugge utseende på sin favorittbit så man velger riktig fra skålen hver gang.

Jeg likte den røde best. Crispo er en av min absolutte favorittsjokolader, og jeg er i tillegg veldig glad i bringebærgele. Har skjønt at folk er veldig enten eller hva gjelder akkurat den biten. Spesial synes jeg er en litt treg, gammelmodig smak, så det optimale for meg hadde vært om det heller var ren melkesjokolade der. I-landsproblem, jeg vet.

Barna likte den blå best. Både Melkedrøm og Spragleknas er favoritter, mens de gjerne ville hatt Spesial istedenfor melkesjokolade som sin siste smak. Ha ha, håpløst. Man kan jo uansett aldri gjøre alle til lags. Løsningen må definitivt bli å kjøpe begge platene hver gang og dele. Men obs, legge bitene i hver sin skål. Da jeg ryddet for kvelden tømte jeg bare restene fra den ene skålen over i den andre, men da kunne vi jo ikke vite hvilke som var hva dagen etter. Ja ja, greit å lære the hard way.

Dette synes jeg var en veldig fin nyhet. Å beskrive de ulike bitene tenker jeg er overflødig, da det skal mye til å ikke ha smakt Nidars sjokoladebiter ved en eller annen anledning.
Glad, fargerik emballasje med designet fra posene med Nidar Favoritter var det også. Og så kult med litt ulik overflate på de forskjellige elementene i designet.

Jeg setter pris på at Nidar har brukt tid og krefter (og sikker masse penger) på å utvikle noe som er tilpasset norske smakspreferanser og gitt oss disse fristelsene. Da føler jeg meg satt pris på som forbruker. Disse kjøper vi selvfølgelig igjen.

Gjenkjøp: Ja

14 thoughts on “Nidar Favoritter sjokoladeplater”

 1. Hei! Liker bloggen din kjempegodt!!!! Du har veldig brae reviews!!
  Tror du at du kommer til å reviewe ferskvarer også etterhvert???
  Håper det = ) h e h e

 2. Crispo er og en av mine favoritter 🙂 trur jeg kunne ha spist i pallevis med Crispo
  og ikke minst stratos cookies and cream den på siden av den røde stratosen på det første bilde
  i innlegget og så moro at du vant klemmeostene til synnøve finden på instagram

  https://www.holdbart.no/alle-varer <—– har du vært der noen gang ? Jeg var på den i Rogaland
  masse digg pålegg jeg fant itlaiensk salat fra Delikat til 4 kroner og dem får inn stadig nye varer dem
  hadde oboy bokser til 22 kroner som skal gå ut og oboy skal gå over til pose utgave og det var 10 igjen
  så jeg fikk sikret meg 3 bokser og vist du en gang er forbi noen av
  disse stedene: https://www.holdbart.no/vaare-butikker så ta turen inn kanskje du finner noe spennende

 3. Dette var rett og slett en artig nyhet! Nå blir det kanskje litt vel mye melkesjokolade i Crispo og Spesial, men likevel innafor, synes jeg. Liker rekkefølgen Crispo, gele og Spesial. Den andre utgaven har jo bare tullebiter, spragleknas har jeg aldri skjønt vitsen med, og slikt melkefyll er jo bare kvalmt. Men noe for barna, vil jeg tro… Crispo er jo en klassiker. Kjøper den av og til. Spesial er jo en veldig gammel klassiker. Husker den fra 70-tallet da den var å få i løsvekt, sammen med blant andre Rekrutt og andre Nidar-biter 🙂

  1. Ja, den blå er nok kanskje mest for barna. Var en stor hit heri husket i hvertfall.
   Ja Spesialen husker jeg også, er derfor jeg kanskje synes den begynner å blir litt treg. 🙂

 4. Den plata med Crispo og bringebærgele appellerer mest til meg, synes slik gele gir en ekstra frisk og god smak. Og Crispo kan jo aldri bli feil 🙂 Hvordan er konsistensen på geleen, er det slik som i Troika?

  1. Ja, ganske lik Trokiageleen, kanskje litt mjukere. Og så blir det uansett et litt annet inntrykk, siden sjokoladen er lys, ikke mørk. 🙂

 5. Har du prøvd den nye Stratos Creamy Hazel? Den kommer visstnok i poser, selv om jeg foreløpig kun har sett den i barer. Har fått helt dilla på den for tiden.

  1. Ja, har prøvd de fra pose og det var ikke helt innertier for min del. Smakte for mye nougat, nesten som Nugatti, og det ble for søtt.

   1. Det er litt rart, for jeg hadde faktisk akkurat det samme inntrykket selv, da jeg gikk inn for de første bitene. Men av en eller annen grunn endret det inntrykket seg senere samme dagen, da resten av baren ble plukket opp igjen og spist opp…

    Vil forresten også anbefale noen fine små poser med Berthas Doble Sjokoflarn, som jeg nylig kom over. Synes de var veldig gode, og i grunnen ikke for søte, heller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.