Tic Tac Coca-Cola limited edition

Frivillig, ubetalt reklame

På lørdag kom jeg over en ny liten Tic Tac på Normal. -Med smak av original Coca-Cola. Så kult!
Jeg har sett bilder av boksene på nett de siste månedene, men visste ikke at noen i Norge hadde tatt dem inn. Og så lyste de plutselig mot meg. Jeg måtte jo bare kjøpe. 😊

Dette er et artig samarbeid synes jeg. Vi snakker ikke bare vanlige TicTac’er tilsatt random colasmak. I følge boksen er pastillene laget med selve brusen. Og hver lille enhet har påtrykket en ekte Coca-Colalogo. Slikt lar jeg meg lett begeistre over.

Konsistensen var akkurat som hos de andre variantene. Hard og krips utenpå, med en litt mer brusende, sprudlende kjerne. Når jeg tok den første, og bare lot den hvile i munnen, syntes jeg det med en gang smakte litt kanel. Og cola har jo noen ganger et kanelaktig preg over seg, så det var ikke så rart. Når jeg så var forbi det ytterste harde laget, og kom inn til midten, kjentes masse, ekte colasmak. Litt syntetisk ja, men fortsatt også ganske autentisk Coca-Cola. Vil ikke påstå at et var det beste colaproduket jeg har prøvd, men slett ikke det verste heller.

Som dere ser er boksen den samme ikoniske med fliplokk som hos alle de andre smakene. Og den lager samme skranglende lyd når den ligger i jakkelomma. Artig.

Selv om det ikke er den beste Tic Tac’en jeg har smakt, -appelsin er fortsatt favoritten, har jeg klart å spise tom den ene av boksen jeg kjøpte. Tipper at den andre også forsvinner ganske kjapt. Allikevel blir det neppe gjenkjøp. Helt greit produkt, og veldig moro å ha smakt, men det stopper der. Synes Cola gjøt seg best i flytende form.

Hvis noen vil ut på leting så fant jeg disse på Normalbutikken på Majorstua. Gjetter at de har dem i flere av de andre butikkene sine også.

Gjenkjøp: Tror ikke det

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.