Klar Oppvasktabletter

Frivillig, ubetalt reklame

De siste årene synes jeg Klar-serien har klart å opparbeide seg en fin posisjon i hygiene- og rengjøringshyllene i dagligvarebutikkene. Det startet med noen få produkter for noen år siden, -som jeg riktignok ikke var så begeistret for i starten, og så har de gradvis utvidet sortimentet. Og begeistringen min har tatt seg opp. I fjor vår dukket også pakker med oppvasktabletter opp, og for noen uker siden bestilte jeg en eske på Kolonial.

Klarproduktene er som dere vet bærekraftige, og de er laget uten unødvendige kjemikalier. Ikke inneholder de mikroplast heller. Supert! Jeg synes det er flott med miljøvennlige alternativer, virkelig, men min indre skeptiker lurer så klart på om effekten er like god som hos “vanlige” produkter. Hvis det går ut over produktegenskapene, og jeg f.eks må ta med halvparten av oppvasken på en ny runde i maskinen, hvor miljøvennlig blir det egentlig da?

Vel, jeg stilte med et åpent sinn og var klar for å teste. Når den gamle pakken med suntabletter var oppbrukt tok jeg disse i bruk. Originalt at tablettene hadde rund fasong forresten.

Etter første vask åpnet jeg forsiktig maskindøra. Siden tablettene er parfymefrie fryktet jeg at det kanskje ville sive ut en småbesk eller emmen eim sammen med vanndampen, men neida. Ingen ubehagelig duft. Lettelse. Så var det vaskeresultatet. Det viktigste. Jeg var faktisk forberedt på både størkna sausflekker på middagstallerkenene, gammel leverpostei på enkelte kniver, og verstingen; avokoadeflekker på hackiten. Men, niks. Nada matrester. Vasken var helt rein. Og overflaten var behagelig å berøre. Bra. Jeg får frysninger hvis det er vaskemiddel uten innebygget glansing, og jeg i tillegg ikke har fylt på noe i glansemiddelkammeret. Da er det nesten som å ta på kritt. Grøss.

Positivt utfall på testen her altså. Nå er jeg godt nede i boksen og synes oppvasktablettene innfridde. Jeg kan godt kjøpe en eske til når disse er oppbrukt.

Tenker det blir moro å følge med Klar i fortsettelsen også. Lurer på hva som blir neste produkt i serien.
Synes forresten de er gode til å promotere seg i sosiale medier. Jeg bruker ikke Facebook, så vet ikke hvordan de evt. jobbe der, men de er flinke på Instragram. Både til å legge ut egne bilder og til å reposte andres bilder på Instastory. Moro. Bare å stå på videre. 🍀

Gjenkjøp: Ja

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.