Go’morgen Yoghurt med Ananas og Kokos fra Tine

Jeg synes det har kommet veldig mange Go’morgenprodukt fra Tine den siste tiden. Både barer, shake og grøt har dukket opp i tur og orden, og noen har visst rukket å forsvinne igjen også. Jeg forbinder i hovedsak merkenavnet Go’morgen med yoghurt og kornblanding i et todelt beger, og det er heldigvis en slik variant Tine har servert oss til dette vareslippet. Her er den på Coop Mega; Go’morgen Yoghurt UTEN tilsatt sukker med smak av Ananas og Kokos.

Som den nyhetsgribben jeg er, kastet jeg meg inn i kjøleskapet og fikk hentet ut et eksemplar til handlekurven min. Jeg er glad i kokos, ikke så glad i ananas, men tenkte kombinasjonen sikkert ville være velbalansert. Den måtte prøves.

Huff, som jeg også påpekte da jeg skrev om Go’morgen med Pasjonsfrukt og Guarana i vinter (her), tror jeg ikke at jeg er helt i målgruppen til Tine rent emballasjemessig. Denne synes jeg nemlig ikke var fin. Den turkise bunnfargen var frisk og delikat, og ananasen og kokosnøtten passer så klart inn, men all den masete, rotete skriften? Litt for mye av det gode for min noe konservative smak.

Uansett utseende, i morges var det dags for å smake yoghurten til frokost på jobb. Jeg åpnet begeret og snuste forsiktig inn. Først kjentes noe svakt og friskt, så registrerte jeg MYE kokos. Ble ikke skremt, men er det lov å si litt skeptisk? Kokos er godt det, Bounty er en av mine absolutte favorittsjokolader, men for mye av det gode gir assosiasjon til både Malibu, skolebrød og solkrem på en gang. Jeg fryktet yoghurten kanskje ville smake litt kvalmt? Men neida. Det gjorde den heldigvis ikke. Jeg prøvde først noen skjeer uten granola, og smaken var lett, frisk og syrlig. Jeg kjente mye mer ananassmak en forventet og små ananasbiter bruste nærmest litt mellom tennene. Kokosen lå som et lunt bakteppe og komplementerte ananasen på en fin måte. Yoghurten var god den, og det fristet nesten å spise ferdig uten å tilsette granolaen. Allikevel tømte jeg den oppi, både fordi jeg var nysgjerrig og for å gjøre frokosten mer mettende.

Med granola oppi, ble yoghurtsmaken så klart noe dempet. Jeg syntes mye av syrligheten forsvant og inntrykket bli litt flatere. Det søte fra koksen ble også utjevnet, så noe av særpreget forsvant. Det var fortsatt godt, jeg spiste opp hele begeret på et blunk, men syntes nok yoghurten var aller best alene.

Uansett, denne ser jeg for meg å kjøpe igjen. -Og det hadde jeg ikke trodd før jeg smakte. Både fordi emballasjen var så støyende og fordi smakskombinasjonen virket litt spesiell. Så feil kan man ta. Veldig moro når faktisk opplevelse blir en helt annen enn forestillingen man har i hodet på forhånd.

Gjenkjøp: Ja

2 thoughts on “Go’morgen Yoghurt med Ananas og Kokos fra Tine”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.