Røffe Rifler Pepperbiff fra Maarud

Frivillig, ubetalt reklame

Selv om dette ikke er en revolusjonerende nyhet, snarere et gjensyn med en gammel kjenning, må jeg skrive et lite innlegg. Maarud har nemlig tatt en glimrende avgjørelse; de har relansert Røffe Rifler!
Ble så glad da jeg så det. For alle oss snackselskere er jo dette tidenes comeback.

De kommer nå to smaker Sourcream & Onion, og Pepperbiff som jeg har smakt.

Det som gjør dette potetgullet så spesielt er jo konsistensen. Flakene har dype, gode rifler og er både ganske harde, knasende og sprø. Grunnet den grove konsistensen har jeg lyst til å kalle flakene litt maskuline, og tenker de nesten passer som tilbehør til en biffmiddag, grillmat eller hva man nå liker å ha potetgull til. Vi spiste dem som snacks denne gangen, men jeg prøver dem mer enn gjerne sammen med mat en annen gang. Tror konsistensen e den samme på det som en gang het Exxtra Røffe Rifler, ikke de «vanlige» Røffe Riflene som eksisterte først.

Smaken er som nevnt Pepperbiff, og det var først og fremst pepperet jeg kjente. Ikke så mye biffen.  Peppersmaken var tydelig, fyldig og saftig, men ikke sterk slik at det brant i munnen. Fint synes jeg, for hvis smaken blir for fresende og intens forsvinner kosen. Noen av de største flakene var forresten også ganske salte, jeg synes derfor de litt mindre bitene var best.
Eldstejenta likte også disse her, hun mente det var nyydelig chips og sa ja til gjenkjøp før jeg rakk å spørre. -Men hun poengterte at man trengte mye drikke ved siden av og det er jeg enig i.

Som dere skjønner er jeg veldig glad for at disse er tilbake. Smaken var heftig og god. Det helt optimale for meg hadde imidlertid vært om varianten som het Rock Salt også returnerte! Den var helt magisk. Jeg krysser fingrene for at disse to første sortene selger så bra at serien utvides både med en salt og en med paprikasmak. Det er jo alltids lov å drømme. Enn så lenge er jeg hoppende glad for posen med pepperbiff, og tenker det helt sikkert blir gjenkjøp.

Gjenkjøp: Ja

7 thoughts on “Røffe Rifler Pepperbiff fra Maarud”

  1. Bra på smak, men veldig harde. Spiste litt av disse mens jeg var konsentrert på friidretts-VM, og fikk en chips på høykant i munnen. Dette var vondt…..

  2. Jeg synes chipsen var god, men med så mye krydder at jeg brant meg i munnen Jeg kunne godt tenke meg en variant av denne med paprika

    1. Oi, sier du det? Jeg er egentlig ganske sensitiv for krydder, men reagerte ikke noe på disse. Kanskje du fikk en pose med ekstra mye krydder?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.