BigOne Giants Mighty Meat

Frivillig, ubetalt reklame

Da var det pizzatime igjen på bloggen, og denne gangen er det BigOne som frister med en nyhet. En herlig Giantsvariant som heter Mighty Meat. For en velklingene allitterasjon. Og så moro å teste noe annet enn godteri og snacks igjen.

Dette er en real, firkanta delepizza på hele 810 gram. Den er toppet med kjøttboller, pepperoni og cheddar, og en liten pose rømmedressing følger med i esken. Med andre ord alt man trenger etter en dag med iherdig innsats i bod, hage og på gårdsplass før vintersesongen setter inn. Eller tilsvarende dager når man ikke engang orker tanken på å stå over grytene og kokkelere. Slike dager en frossenpizza duger i massevis.

Pizzaen skulle stekes på vanlig over- og undervarme i 14-17 minutter, og imens den sto i ovnen skulle posen med rømmedressing tine i en skål kaldt vann. Tips; husk å dytte hele posen ned i skåla med en gang. Det gjorde ikke jeg, og resultat var flytende dressing nederst og isklump øverst. Heldigvis oppdaget jeg det før jeg klippet hull, og etter litt massasje av posen var konsistensen jevn over det hele.

Jeg har ganske varm stekeovn så allerede etter 12 minutter var maten klar. Duften var klassisk og appetittvekkende og vi hev oss over stykkene.

Denne pizzaen ble en ganske umiddelbar suksess rundt bordet. Tenåringen hadde besøk av ei venninne, og begge ble begeistret for smaken. De mente bunnen var fyldig, mjuk og saftig, skikkelig Chicagostyle, men at det var litt lite skorpe. Ikke at det gjorde noe, siden så mange andre pizzaer ofte har for mye skorpe og da smaker det tørt. Videre kommenterte de at det var bra med kjøtt, altså kjøttboller og pepperoni, og mye deilig ost som hang igjen på ordentlig pizzamåte når man bet over.

Jeg er enig i at bunnen var fersk og fyldig, og mengden topping var godkjent. Både kjøttboller og pepperoni var jevnt fordelt og begge hadde OK smak og konsistens. Ikke spesielt sterke noen av dem, men fortsatt tydelige og merkbare. Osteblandingen var også fin, jeg synes det gjør seg med cheddar på pizza. Tomatsausen ble litt dominerende på noen biter, men ikke på en plagsom måte. Alt i alt smakte det passe sterkt, klassisk og ganske harmløs pizza. -Selv om yngstejenta mente de innimellom var litt mye krydder.

Rømmedressingen synes jeg ikke var sånn kjempegod. Den ble litt kunstig, tam og pregløs. -Men om man ikke har noe annet stående, og ha dressing på pizzastykket sitt, gjør den nytten sin.

Ikke så dum nyhet dette her. Både størrelse, konsistens og smak får tommel opp.

Det begynner å bli lenge siden sist jeg skrev om noe fra BigOne her på bloggen. Varianten de kom med i vinter ble for kvass for meg, og jeg kom aldri så langt at jeg skrev noe innlegg om den heller. Selv om jeg testet. Jeg har uansett aldri kjøpt den igjen. Denne her kan jeg derimot se for meg å spise flere ganger. Den hadde mer enn nok smak for oss. 🍕🍕

Til slutt må jeg ta med at selv om vi nå er midt oppi høysesong for nyheter rekker jeg ikke blogge hver dag. Selv om jeg så gjerne skulle ønske det. Det er på Instagram det skjer, det er der jeg er mest aktiv.
Brukernavnet mitt er @consumings

Gjenkjøp: Ja

2 thoughts on “BigOne Giants Mighty Meat”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.