Stjernemix Berry Flavours fra Haribo

Frivillig, ubetalt reklame

Mmm, dette var digg! En ny pose har kommet dalende ned fra Haribohimmelen og det er Stjernemix Berry Flavours! En variant av den klassiske stjernmixen vi kjenner så godt, med nye farger og smaker. Så artig!

Som dere ser på posen er det en limited edition, og jeg aner ikke hvor lenge den skal være i salg. Får håpe det blir en stund.

Det duftet fruktig og friskt godteri da jeg åpnet posen. Ganske typisk Haribo egentlig.
Figurene var de samme som i originalposen, men de hadde fått nye, spennende farger. Speileggene hadde rosa og grønne plommer og de grønne froskene, -som er min favoritt i den vanlige posen, var blitt lilla. Veldig kult. Det var også små Haribobjørner i nye farger, og de små nesten svarte helt til høyre på fatet her hadde en utrolig god smak av solbær. Nam! Typisk at det bare var to av dem i hele posen.

Resten av bitene hadde også greie bærsmaker syntes jeg. Selvfølgelig kjentes det som litt syntetisk, søtt gelegodt (akkurat slik vi liker det), men det var andre og litt mer fruktige smaker enn i den vanlige posen. Litt friskere på en måte, selv om det fortsatt smakte veldig søtt. Jeg er ikke så glad i de hvite og gule gelefigurene det ofte er mange av i vanlige Hariboposer, og de var det heldigvis ingen av her. En av jentene mine savnet colaflaske med ordentlig colasmak, disse her i rødt og gult smakte bare bær og frukt, men ellers var vi enige om at posen var super. For min del kan godt en del av bitene her erstatte de hvite i originalposen.

Denne ser jeg lett for meg å kjøpe igjen. Må sikre meg noen flere lilla frosker før de forsvinner fra markedet. 😁🐸

Gjenkjøp: Ja

3 thoughts on “Stjernemix Berry Flavours fra Haribo”

    1. Hei, beklager sent svar. Har hatt ferie. Akkurat denne posen har jeg fått, men de selges i store Menybutikker så vidt jeg vet. Og mener å ha fått tips om den fra Coop også om jeg ikke husker helt feil. (Sikkert Mega i så fall.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.