M&M’s Double Chocolate Cookies

Frivillig, ubetalt reklame

Tenkte jeg kort ville fortelle om disse kjeksene jeg kjøpte på Iceland forrige uke. En pakke med M&M’s Double Chocolate Cookies. Det var kanskje ikke jeg som var den ivrigste på at vi skulle kjøpe, men siden M&M’s er så en såpass kjent merkevare, og jeg med jevne mellomrom har sett denne pakken figurere i diverse sosiale medier, var jeg ikke vanskelig å overbevise. Det var på tide å smake.

Pakken kostet 38,90 og inneholdt 8 sjokoladekjeks med M&M’s. De lå i et eget plastbeger inne i folien. så de var ikke brukket eller smuldret i stykker under transport. Bra. Emballasjen revnet dessverre en del da jeg pakket opp, selv om jeg var veldig forsiktig, så de kunne med fordel brukt folie av litt bedre kvalitet synes jeg. Liker å kunne plassere formen tilbake i pakken om ikke alt innhold spises opp med en gang. Men kanskje det er ment at man skal fullføre hele pakken når den først er åpnet?

Som dere ser på bildet var det faktisk raust med M&M’s i hver cookie. Overraskende og positivt. Det var ikke vanskelig å kjenne at det var akkurat M&M’s som var brukt heller, de har jo en særegen smak sammenlignet med andre typer sjokoladelinser. Fint, da får man det man forventer. Når det gjelder selve kjeksen er jeg bare sånn passe imponert. Synes de hadde lite særpreg og de fungerte mest som en slags ramme rund alle M&M’sene. De smakte helt ordinære sjokoladekjeks, passe mørke, passe sterke og passe søte. De var ikke helt knasende, men heller ikke seige eller myke i midten. Det er tydelig at M&M’s-linsene skal stå for hovedopplevelsen, og så er kjeksen mer som en anonym statist. Helt greit altså, men nettopp det gjorde at jeg ikke ble sånn voldsomt imponert. Det skal litt mer til før jeg slipper jubelen løs, og jeg tror heller ikke det blir noe gjenkjøp. Det finnes så mye annen god kjeks jeg heller vil kose meg med. -Det vet dere jo etter vinterens Instagramjakt etter Freias magiske Cookieglede med myk kjerne. (Gammelt blogginnlegg om dem her.)

Jeg liker at vi stadig får utvidet tilgang til utenlandske varer her i landet, men akkurat disse kjeksene nådde ikke helt opp hos meg. Om noen derimot ser cookies med de gule M&M’sene noe sted må dere si i fra. De har jeg veldig lyst til å smake.

Gjenkjøp: Nei

 

PS. Her er forresten hjemmesiden til Iceland, så kan dere se hvor de har butikker.
Antar at flere enn meg har matfavoritter fra Storbritannia. 😊

4 thoughts on “M&M’s Double Chocolate Cookies”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.