Klar Dusjsåpe og Håndkrem

Frivillig, ubetalt reklame

Da var det på høy tid å skrive om et non-foodprodukt igjen. Det begynner å bli en stund siden sist, uten at jeg helt hvorfor. Prøver jo stadig nyheter fra den kategorien også.
I vinter prøvde jeg i alle fall for første gang dusjsåpen i Klarserien. Husker at jeg la den ut på enten Instastory eller Snap, men skrev aldri noe eget innlegg om den. -Så det kommer nå.

Jeg har faktisk ikke testet så mange av Klarproduktene tidligere. Kjøpte en flytende håndsåpe akkurat da serien kom i 2017, men duften på den ble for intens for meg. Har imidlertid flere ganger vurdert å forsøke noen av rengjøringproduktene, men det har bare blitt med tanken. Kanskje fordi jeg er en sånn svoren Jiftilhenger? Gulp. Uansett er det en spennende serie, og når det finnes et miljøvennlig alternativ som faktisk er vel så bra som andre produkter er det jo bare positivt.

Her er dusjsåpen, nesten litt yndig og uskyldig med den svake rosafargen.

nettsiden til Klar beskrives denne som en lett og behagelig dusjsåpe med frisk og mild duft av eple og hylleblomst. Og ja, her kjente jeg faktisk umiddelbart at det var ordentlig duft av hylleblomst. Når man klemmer ut såpe kommer den der litt tørre, nesten honningaktige søte eimen med en gang, og setter seg oppe i nesen. Må virkelig gi kred for at de har fått det til så autentisk. Epleduften syntes jeg var litt vanskeligere å identifisere. Jeg kjente noe syrlig og fruktig, men om noen hadde spurt meg hva det var hadde jeg nok svart bringebær. Kombinasjonen er uansett litt magisk, og selv om det lukter ganske sterkt sånn med en gang, etterlater den ikke annet enn et rent, svært diskret inntrykk i det man trår ut av dusjen. Jeg liker konsistensen også, den er både glatt, sart og skjør. Deilig såpe.

nettsiden står det at Klarserien bruker 100% resirkulert plast i emballasjen sin. Det er veldig, veldig  bra. -Skulle ønske flere hang seg på der. Hvis jeg kunne komme med et ønske, måtte det være at dusjsåpen fikk en slik hengeflaske som Dr Greve og Lano har. -Om det lar seg gjøre med denne gjenbrukbare plasten. De er så utrolig praktiske å ha i dusjen. Spesielt når man deler produkter med barn som noen ganger glemmer å lukke korken ordentlig igjen på ståflasker. Men ny flaske er ikke avgjørende for om jeg velger den igjen altså, det har faktisk allerede blitt gjenkjøp, men hengeflaske er som sagt et lite ønske. En liten forbedring i mine øyne.

Siden jeg nå allikevel er inne på Klarserien vil jeg kjapt nevne håndkremen deres også. Den har samme duse, delikate design og i teorien samme duft. Den skal inneholde hele 99% ingredienser som stammer fra naturen og være økologisk sertifisert. Mer info her på nettsiden deres.

Her syntes jeg ikke inntrykket fra hylleblomsten kom like godt fram. Det fruktige og syrlige dominerte duftbildet, og også her ville jeg vært fristet til å kalle det bringebær. Eller i alle fall noe blandet med bringebær. Eldstejenta mente dog at det duftet veldig eple, helt uten tvil. Yngstejenta mente det duftet sommer.

Konsistensen er mjuk og lett, og den lar seg raskt smøre jevnt utover. Den trekker også ganske raskt inn i huden, selvfølgelig litt avhengig av hvor tørr eller hvor mettet huden er i utgangspunktet.
Første gangen jeg brukte den fikk jeg assosiasjoner til produktene fra The Body Shop. Vet ikke helt hvorfor, men det er noe med inntrykket som sitter igjen en liten stund etter innsmøring.
Jeg synes det er en er behagelig og god krem, men kan ikke si jeg synes den skiller seg veldig fra andre kremer rent bruksmessig. Tenker den blir fin å fortsette med nå framover. Midt på vinteren velger jeg en litt fyldigere variant.

Det blir spennende å følge Klar videre. Synes de er flinke til å være synlige både på TV og i sosiale media, og profilen deres er veldig tydelig. Tenker det må være ganske utfordrende å utvikle miljøvennlige produkter som også skal tilfredsstille oss forbrukere rent bruksmessig. -For vi kan være rimelig krevende.

Som dere skjønner står dusjsåpen på gjenkjøpslisten min, mens håndkremen har sterk konkurranse fra veldig mange andre varianter. Er litt mer usikker på den.
Kom forresten gjerne med tips eller anbefalinger hvis det er noen andre Klarprodukter jeg bør kjøpe. Lover å ha en open mind.

Gjenkjøp: Ja og Kanskje

 

2 thoughts on “Klar Dusjsåpe og Håndkrem”

  1. Klar Allrent dufter magisk, den må du prøve! Ellers er jeg veldig tilhenger av baderomsspayen og kjøkkensprayen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.