Verdens tynneste Sørlandschips kvernet havsalt

Frivillig, ubetalt reklame

For litt siden smakte jeg på Verdens Tynneste Sørlandschips. Det kom jo to slike varianter i februar, en med smak av kvernet havsalt, og en med havsalt og ellevill pepper. Her er de på Meny.

Jeg har prøvd den orange.

Det står på posen at chipsene bare er 1,2 mm. Det er ikke særlig tykt. Spennende. Posen har forresten en matt, kul overflate. Tor ikke jeg har kjent på akkurat en slik finish før. Liker når produsenter legger litt anstrengelse og engasjement i emballasjeutformingen. Innpakningen betyr faktisk en del for om man får lyst til å kjøpe og prøve en nyhet. I alle fall for meg.

Oppi posen lignet chipsen veldig på vanlig Sørlandschips. Og det er jo nettopp det det er. Bare tynnere. Smaken var også temmelig lik, man får altså det man er lovet. Det er bra. Tynn, salt Sørlandschisp som smaker helt okay, men som ikke er så veldig spennende. Må være lov å si det. Jeg er glad i en del rene, salte chipstyper jeg altså, men denne ble litt tam og anonym for meg. -Men, den fungerte veldig godt som støttechips! Ofte når jeg spiser annen snacks, som ostepop og popcorn, eller potetgull med litt sterke smaker for den saks skyld, liker jeg å ha ett og annet salt chipsflak i tillegg. Enten for å bryte opp smaken på det andre jeg spiser, eller for å løfte den. Altså støttechips. Mmm, vet ikke om det er andre enn meg som bruker det, men jeg har det rett som det er. Bare prøv. Ostepop og støttechips er nydelig. 🤤

Det kan faktisk hende jeg kjøper denne posen igjen. Ikke for å spise helt alene, men til bruk i nevnte støttefunksjon. Eller til dipp. Kan godt tenke meg at den passer som tilbehør til nygrillet kylling også. Tror jeg må prøve det.

Er det noen av dere som har smakt varianten med salt og pepper? Er den god?

Gjenkjøp: Tror det

19 thoughts on “Verdens tynneste Sørlandschips kvernet havsalt”

 1. Den med pepper er veldig god synes jeg! Smaker mer som noe nytt, og ikke bare en tynnere variant av noe som allerede finnes

 2. Har testet salt og pepper, den var kjempegod! Helt klart min favoritt salt og pepper chips, og det kommer fra ei som ikke er så glad i Sørlandschips i utgangspunktet 🙂

 3. Synes den med salt og pepper er veldig god, tror det er det beste potetgullet med salt og pepper jeg har spist 🙂

 4. Anbefaler deg å prøve det med salt og pepper, det er et av de beste potetgulleet jeg har smakt noensinne! 🙂

 5. «Støttechips» nå måtte jeg humre litt her når jeg tenker etter er det helst «Støttesjokolade» det går i her i heimen

  Ha ei herlig helg!

 6. Ble selv skuffet over salt og pepper varianten, syntes det smakte for lite. Men jeg er kresen når det gjelder chips, og stiller høye krav spesielt til Sørlandschips. Synes også disse ble for tynne, Sørlandschips skal være solide og ekstra sprø. Synd de ikke har en ordentlig salt og pepper variant, det finnes ihvertfall ikke der jeg bor.

 7. Den smakte jo ikke annet enn potet, og jeg liker ikke potet. Men jeg kan spise potetgull med mye smak, og denne her var langt under standarden til Sørlandschips. Skal gi den med salt og pepper et forsøk 🙂

 8. Har smakt på begge. Godt potetgull. Sørlandschips er kvalitet.

  Salt: Tynne fine flak. Trygg og kjent smak. Ikke så spennende kanskje. Terningkast 5.

  Pepper: Tydelig peppersmak. I tillegg salte nok til at komboen blir perfekt i min bok. Terningkast 6.

  Store poser er det og, men en sånn sværing ryker fort på fire pers 🙂

  Skal teste ut konseptet støttechips neste gang jeg nyter min pose Cheeze Doodles.

 9. Skriver under på at salt og pepper er kjempegod: den har ekte peppersmak og det har jeg ikke opplevd med et potetgull før 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.