Daim Lemon limited edition fra Freia

Frivillig, ubetalt reklame

Nå begynner det å dukke opp en og annen nyhet i kiosker og butikker igjen, og det tikker inn litt tips fra dere på Snap og Insta. Veldig moro. Og det er jo faktisk nytt slipp neste uke allerede. -Noe som nesten er litt surrealistisk siden det fortsatt er masse nytt fra februar jeg ikke har fått testet enda. Gulp. Synes mai måned kommer litt brått på denne gangen og det skyldes så klart den sene påsken. Jeg sier som i fjor på disse tider, slipp i uke 8 og 18 er altfor tett. Tenk om vi kunne få spredt de tre slippene litt jevnere utover året? Det hadde vært fint.

I påskeuken fant jeg denne Daim Lemon limited edition fra Freia på Deli de Luca. Måtte så klart kjøpe.

Å tilsette Daimen litt ekstra smak er ikke revolusjonerende. Det har vært gjort noen ganger tidligere, med varierende resultat. Jeg var ikke spesielt begeistret for hverken Daim med mintsmak eller lakris, men den med appelsin som de innimellom selger både på Ikea og i Sverige synes jeg er veldig god. Tenkte at denne med sitron ville ligne litt på den og var optimist før testing.

Det duftet egentlig bare vanlig Daim da jeg tok sjokoladen ut av papiret. Første bit avslørte heldigvis raskt et lett, fint sitronpreg på smaken som fylte opp både ganen og pusten. Det var ikke veldig dominant, og jeg kjente absolutt mest sjokolade, men det friske citruspreget var der hele tiden sammen med det søte. Synes kombinasjonen gjorde seg ganske bra og tror slike singelpakkede småbiter av denne hadde vært godt. Daim i større mengder av gangen smaker også godt, men jeg føler at tennene mine jamrer seg i fortvilelse hver gang jeg spiser det. Det blir for mye konsentrert knekk, og jeg innbiller meg at Karius og Baktus hamrer fornøyd på både gruver og grotter de kan gjemme seg i for hver munnfull jeg tar.

Dette er en limited edition, så jeg gjetter den forsvinner over sommer’n. Dere som er nysgjerrige må derfor ikke drøye alt for lenge før dere tester. Hvis man liker den er det selvfølgelig lurt å sikre seg noen eksemplarer før den fjernes fra hyllene igjen.

Om det blir gjenkjøp herfra er jeg litt usikker på. Produkter som kommer i begrenset opplag er bestandig gøy, og smaken var god, men av hensyn til tennene mine styrer jeg antagelig unna. Men moro å teste uansett. 🍋🍋🍋

Gjenkjøp: Tviler

 

8 thoughts on “Daim Lemon limited edition fra Freia”

 1. Er litt enig med deg ang. tid mellom lanseringsvinduene. Det er på en måte morsomt å ha noen faste datoer å glede seg til, samtidig hadde det kanskje vært bedre for alle om lanseringene ble mer spredt. Nå rekker man jo nesten ikke å prøve ut nyheter før de går ut igjen til neste lansering. I Sverige tror jeg de har ulike nyhetsslipp for ulike kategorier (meieriprodukter, drikke osv.) som virker praktisk.

  1. Ja, å spre det på kategorier hørtes lurt ut. Men er ikke sikkert bransjen og Virke vil det.
   Men om ikke annet burde februarslippet flyttes til slutten av januar, da blir det en måned lenger frem til maislippet, -som sikkert vil bestå grunnet alle sommervarene. Egentlig burde de kanskje være bare to hovedslipp i året. Et etter sommeren og et etter jul. Og så kunne det komme mer sesongvarer spredt utover året i tillegg. Men det er sikkert vanskelig og kronglete for de som kjøper inn, selger og forhandler.

 2. Er det sjokoladen som smaker sitron, eller «knekken»? Jeg er veldig glad i sitron, så den må prøves.

  1. Er faktisk ikke sikker. Innbiller meg at det satt i knekken, men det var litt vanskelig å kjenne. Sjokoladen var veldig søt og god, så det må ha vært knekken når jeg tenker etter. 🙂

 3. Takk, gleder meg til å kjøpe og smake.

  Også må jeg fortelle om dusjsåpen som du anbefalte i fjor vår. (Eller, var det i 2017..?) Den heter Nivea love, og lukter solkrem. Jeg elsker lukten av solkrem, det er det beste jeg kan tenke meg, og jeg visste med det samme at det var dusjsåpekjærlighet
  Jeg hadde aldri enset den om jeg ikke hadde lest om den her. Da det ble tomt i hyllene på Kiwi og Rema, sånn utpå høsten begynte jeg å bestille fra Tyskland, og det har jeg gjort siden.

  Nå har jeg 17 flasker her, pluss de mange som er brukt siden den gang, og jeg og døtrene mine lukter så godt atte.
  Mens mannen og sønnene må finne seg i vanlig Kiwi Nivea

  Tenkte kanskje du synes det var hyggelig å vite at du når ut i de tusen hjem (men det vet du sikkert alt, det er bare at jeg har ikke instagram eller noe sånt, så følger ikke med der)

  1. Oi oi, det var artig å høre. Mener det var i fjor de solgte den ja, og helt fantstisk at du har bestilt den fra Tyskland. Kanskje den kommer tilbake i år? Vi får håpe det, den dufter jo helt magisk.
   Og så hyggelig tilbakemelding, tusen takk. Jeg er mye mer aktiv på Instagram altså, legger ut veldig mye mer der enn her på bloggen. Så hvis du ikke har profil, kan du jo bare søke opp min profil på nettet og kikke innimellom. Vet ikke om du får opp stories der, det er der jeg legger mest, men du ser i alle fall bildene i feeden. Bare klikk på Instagramikonet øverst her på bloggen, ved siden av søkefeltet, så tror jeg du kommer til nettversjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.