Go’morgenyoghurt med Pasjonsfrukt og Guarana

Frivillig, ubetalt reklame

I dag tidlig prøve jeg en av de nye Go’morgenyoghurtene fra Tine til frokost. Så vidt jeg vet har det kommet to nye varianter til dette slippet. En med smak av sitron og ingefær, hvor det følger med müsli, og en med smak av pasjonsfrukt og guarana som har granola i sidekammeret.

Jeg lot meg friste av den siste, som i følge Tines hjemmesiden har det fullstendige navnet Go’morgen® Yoghurt UTEN Pasjonsfrukt/Guarana med granola.

Jeg er redd det ikke er særlig spennende bilder i dette innlegget. Som dere vet er jeg opptatt av å teste produkter i autentiske situasjoner, dermed ble denne inntatt ved kontorpulten i dag tidlig. Ikke så voldsomt bloggvennlige omgivelser der.

Jeg synes emballasjen var veldig rotete. Godt mulig den er designet for en yngre målgruppe, men for meg ble alt mønsteret for støyete. Nesten så jeg ble stresset av å se på det. Kanskje disse lynene skal symbolisere energien fra guaranaen? Litt sånn som hos energidrikker? Energiyoghurt? Ikke vet jeg, men fargen var i alle fall fin.

Jeg trengte ikke mer enn en liten smak for å konstatere at dette var en god yoghurt. Den var litt eksotisk fruktig i smaken, småsyrlig, men samtidig overraskende søt. Og den var litt fyldig uten å være kvalmende. Synes den minnet litt om melonyoghurten, men totalinntrykket var noe rundere.

Granolaen smakte ganske ordinært. Den var heldigvis ikke for tørr, og jeg synes den passet greit til yoghurtsmaken. Egentlig foretrekker jeg müsli i yoghurten min, men granola er all right som en variasjon innimellom.

Denne yoghuren er laktosefri og det er en UTEN-variant. Altså er den ikke tilsatt sukker. Den er imidlertid søtet med søtstoffer og inneholder i tillegg et naturlig sukkerinnhold fra melk og frukt. Og så inneholder den koffein. Det tror jeg aldri jeg har hørt om i en yoghurt før. Det står at det kommer fra ekstraktet fra guaranafrukten, og hørtes jo litt spenstig ut. Her er fullstendig innholdsoversikt.

Tror nok jeg kan kjøpe denne igjen. Ikke fordi den inneholder guarana eller koffein, men fordi smaken var god. Jeg havner alltid tilbake til den ordinære jordbærvarianten når jeg skal ha go’morgenyoghurt, med liker å variere med andre smaker nå og da. Hvis dette blir en stayer sier jeg ja til gjenkjøp.

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.