I gang igjen

Da var det på høy tid å skrive litt igjen, etter en usedvanlig lang og deilig ferie. 🌴
Det var egentlig ikke planlagt å ta så lang pause, men det har fristet lite å sitte inne og skrive i det fantastisk fine været i sommer. ☀ I tillegg har jeg vært veldig i tenkeboksen vedrørende Consumings fremtid de siste månedene, og har vurdert mye frem og tilbake. Tenkte det var greit å komme med en forklaring siden oppholdet ble så langt.
Det tar tid å skrive blogg. Mye tid. Og når man har full jobb og er alenemor på heltid fylles dagene veldig fort opp. Videre har jeg skrevet på denne bloggen i over åtte år og tenkt at kanskje man skal gi seg mens leken er god?

Men interessen for nyheter i butikk er slett ikke borte. Langt i fra. Og da kan man vel ikke slutte? I alle fall ikke helt?
Jeg lar meg fortsatt begeistre når jeg oppdager noe nytt, og synes fremdeles det er gøy å smake, ta bilder og skrive. Det er også fantastisk hyggelig å få tips, forslag og ønsker fra dere om hva jeg bør teste, og selvfølgelig stas når det kommer vareprøver fra sesongens lanseringer. Jeg skulle så veldig gjerne skrevet om alt, men jeg har ikke sjans. Rekker rett og slett ikke.
Allikevel tenker jeg at jeg prøver å blogge en stund til. I første omgang fram til jul, så får jeg se hvordan det går. Om det gir eller tar energi. Så får det heller være at det i superhektiske perioder utover høsten kan bli litt sparsomt med innlegg og at jeg må ta noen pauser. Da vet dere i alle fall om at det kan bli litt slik. Så skal jeg i alle fall prøve å holde aktiviteten litt oppe på Instagram og Snap når jeg ikke rekker å skrive innlegg. 😀

Nå gleder jeg meg til produktslipp i uke 38. Det er fortsatt en stund til, og jeg hadde håpet at en og annen sjokoladenyhet skulle ha dukket opp til nå, men jeg har ikke sett noe. Hmm….
Ja ja, det er bare å fortsette og være på utkikk, og krysse fingrene for at vi snart får noen prelanseringer.
Si i fra om dere finner noe! 👍🍫🍧🥗🥨

Instagram: @consumings

Snapchat: consuming.no

 

12 thoughts on “I gang igjen”

 1. Må ikke slutte! 😛 koser meg masse med denne bloggen din. Ta så mye pause du trenger, men ikke slutt!! 😥 (ikke ment så kommanderende som det høres ut hehe 😎 😆 det er selvfølgelig din avgjørelse helt og holdent, men håper du fortsetter)

  1. Takk for det, så hyggelig å høre. 🙂
   Prøver ei stund til, men må nok ta litt flere pauser ja. Blir litt vel hektisk i perioder. 😀

  1. Veldig hyggelig å høre. Tusen takk. Skal gjøre så godt jeg kan, men tenkte det var fair å forklare hvorfor jeg ikke alltid har kapasitet til å holde trykket oppe. 🙂

 2. Er så glad i bloggen din så håper også du syns det er ok å fortsette litt til 🙂 Et alternativ dersom det blir for tidkrevende med blogg er kanskje å gjøre helt enkle reviews på Instagram hvor du skriver kort om smak, design, gjenkjøp etc selv om jeg syns du er så utrolig flink til å skrive godt og utfyllende/beskrivende om produktene på bloggen 🙂

  1. Så hyggelig å høre. 🙂
   Ja har tenkt på det som en mulighet, og kommer nok til å flytte noe av aktiviteten over på Instagram når jeg ikke har tid til å skrive hele innlegg. Det går jo litt kjappere der.

 3. Hurra, så glad du er tilbake 😀 Ta gjerne pauser, men ikke slutt, dette er jo favorittbloggen min <3 Gleder meg til produktslippet kommer, og er allerede på leit etter de nye leverposteiboksene du viste frem på instagram 🙂

  1. Så hyggelig å høre da. 🙂
   Ja, skal prøve litt til, men kan ikke sitte så mange seine kvelder som jeg har gjort det siste året.
   Og ja, spent på de posteiene.

 4. Jeg så en Tine isTe med mango på Esso i går, som det sto limited edition på. Er den fra mai-vinduet, eller er det en prelansering for september?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.