Taffel på boks fra Grans

Her går alt litt for halv maskin om dagen. I denne varmen er det nærmest umulig å holde høyt tempo. I hvertfall for meg. Dermed blir det lite både smaking og blogging. Et lite tips til en forfriskning tenkte jeg allikevel at jeg skulle klare å komme med. Det er ikke noe ren nyhet som sådan, men nytt format og ny pakning. Artig det også.

Rett før 17. mai oppdaget jeg nemlig at Taffelvannet fra Grans, eller Taffel som vel streng tatt er den rette betegnelsen, nå finnes i boks. Det var nytt for meg. -Og antageligvis for dere også?
De hadde sekspakninger med plast rundt på Rema. I både Naturell og Lime.
Ah, en liten dose hverdagslykke for brusboksfan som meg.

Som jeg har skrevet her før kjøper jeg ofte drikke fra Grans når jeg skal ha gjester (og gjerne ellers også altså), og i år var det min tur til å ha grilling 17. mai. Og siden det var godt og varmt allerede da, passet det fint med noe å leske seg på.

Antar de fleste av dere har smakt dette Taffelvannet før. Det er vann med kullsyre, slik det finnes utallige varianter av. Dette fra Grans er det samme som finnes på flaske, og som har eksistert i mange år. Jeg er ikke sånn supertilhenger av den naturelle, den blir litt for uspennende for meg. Men limevarianten synes jeg er frisk og god. Den er ikke for syrlig og spiss, ikke for brusaktig, men har nok smak og spenst til at man ikke kjenner bare den salte kullsyresmaken. Om dere skjønner hva jeg mener. Jeg synes også den har akkurat passe med bobler. Den passer liksom inn litt mellom Farris og Bris. For meg blir nemlig ofte vanlig Farris litt for kraftig og sterk (og for salt) i munnen , selv om den gjerne raskt mister litt av futten sin, mens enkelte varianter av Bris kan blir litt for slappe. Dermed blir dette et OK alternativ. -Og det passer veldig bra til mat.

Vel, nå skal jeg ikke dra av gårde, dere vet hva slags drikk det er snakk om her. -Jeg ville egentlig bare tipse om at den er kommet på boks. Og jada, jeg kjøper Taffelvann stadig vekk. Det har jeg gjort i mange år. Ergo gjenkjøp.

Gjenkjøp: Jada

 

2 thoughts on “Taffel på boks fra Grans”

  1. Åh, må prøve! Takk for tips 🙂 «Sliter» med det samme – at vanlig Farris blir for sterkt / skarpt, og Bris er . . . litt daff.

    Glad i Grans selv ^^ Apropos leskedrikk på Rema 1000, den Cola X de selger er helt på høyden med vanlig Cola Zero 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.