Sunniva isTe Vannmelon fra Tine

Ikke unaturlig er sommeren høysesong for diverse leskende drikker i begrenset opplag. Her forleden prøvde vi den nyeste isteen fra Tine, en limited edition med smak av Vannmelon. Her er den på Kiwi, men jeg har sett den på Meny også.

Jeg er sånn middels glad i iste. Synes det er helt greit, men det finnes mange andre drikker jeg heller velger når jeg skal ha noe annet enn vann. Allikevel har vi rett som det er iste i hus. En av jentene mine liker det veldig godt, og da er det så klart å spennende å teste nye smaker innimellom også.

Det duftet vannmelongodteri da jeg tok av korken. Dere vet slik syntetisk smågodt med vannmelonsmak. Det synes jeg ikke er så godt, men ekte vannmelon er så klart herlig.

Så smakte vi, og jeg synes nok dette smakte mer som vannmelonsaft enn iste. Den var helt okay, gjennomsnittlig og drikkanes, men gjorde ikke sånn voldsomt inntrykk på meg. Tenkte det var fin og fruktig, ikke for søt, men samtidig ikke så forfriskende som jeg skulle ønske den var.

Tro nok ikke vi velger denne en annen gang. Kjøper nok heller ekte vannmelon og slurper i oss, og går for en annen smak om vi skal ha iste. Vil allikevel gi pluss for den rene fargen og for at Tine hele tiden tar seg bryet med å slippe nye varianter til oss. Det liker jeg, uavhengig av om alle treffer min gane eller ikke.

Gjenkjøp: Nei

 

4 thoughts on “Sunniva isTe Vannmelon fra Tine”

  1. Var heller ikke særlig begeistret over denne. Hvis du ikke har gjort det enda, burde du/dere smake på den med mango! Myyyye bedre 🙂

  2. Husker denne. Falt ikke helt i smak hos meg, heller. Men har du prøvd de klassiske variantene etter at det nye designed på småflaskene dukket opp i vår? Jeg kunne sverge at Sunniva har tuklet med smaken etter den nye lanseringen. Selv er jeg superfan av Sunniva isTe, så dette merket jeg veldig fort da første slurk fra den nye flasken med ferseken-iste gikk ned. Den var altfor søt, smakte mer à la ferskengodteri, og minnet generelt sett mer om saft. Jeg ble så skuffet…og litt kvalm. Det samme gjaldt også den med hvit te og guava, mens den grønne med lime har jeg ikke orket å prøve ennå. Men det ser ut til at det kanskje fortsatt er håp for storflaskene: både designet og smaken gjenstår imidlertid som før, og det er vel nå rundt 2 måneder siden de nye småflaskene dukket opp, tror jeg. Tullete at Sunniva velger å gjøre et slikt stønt…

    Apropos Sunniva isTe, så ser jeg på nettsidene til TINE at det skal ha kommet ut en ny sommervariant med smak av bringebær og et snev av sitron. Den har jeg ikke sett ennå selv, men det ville vært gøy å se et innlegg om du kommer over den.

    1. Jeg har faktisk heller ikke sett de nye flaskene med bringebær i butikk noe sted, kan virke som om ikke så mange har tatt dem inn. Mulig jeg prøver hvis jeg finner den. De ser jo veldig fine ut.
      Ang. smaken på Sunniva, så vet jeg ikke om den er tuklet med på de små flaskene. Jeg drikker fryktelig lite iste, så vil nok dessverre ikke klare å kjenne om den smaker annerledes eller ikke. Kanskje du må sende en mail til Tine og høre om de har forandret på den?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.