Sunniva isTe Vannmelon fra Tine

Ikke unaturlig er sommeren høysesong for diverse leskende drikker i begrenset opplag. Her forleden prøvde vi den nyeste isteen fra Tine, en limited edition med smak av Vannmelon. Her er den på Kiwi, men jeg har sett den på Meny også.

Jeg er sånn middels glad i iste. Synes det er helt greit, men det finnes mange andre drikker jeg heller velger når jeg skal ha noe annet enn vann. Allikevel har vi rett som det er iste i hus. En av jentene mine liker det veldig godt, og da er det så klart å spennende å teste nye smaker innimellom også.

Det duftet vannmelongodteri da jeg tok av korken. Dere vet slik syntetisk smågodt med vannmelonsmak. Det synes jeg ikke er så godt, men ekte vannmelon er så klart herlig.

Så smakte vi, og jeg synes nok dette smakte mer som vannmelonsaft enn iste. Den var helt okay, gjennomsnittlig og drikkanes, men gjorde ikke sånn voldsomt inntrykk på meg. Tenkte det var fin og fruktig, ikke for søt, men samtidig ikke så forfriskende som jeg skulle ønske den var.

Tro nok ikke vi velger denne en annen gang. Kjøper nok heller ekte vannmelon og slurper i oss, og går for en annen smak om vi skal ha iste. Vil allikevel gi pluss for den rene fargen og for at Tine hele tiden tar seg bryet med å slippe nye varianter til oss. Det liker jeg, uavhengig av om alle treffer min gane eller ikke.

Gjenkjøp: Nei

 

2 thoughts on “Sunniva isTe Vannmelon fra Tine”

  1. Var heller ikke særlig begeistret over denne. Hvis du ikke har gjort det enda, burde du/dere smake på den med mango! Myyyye bedre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.