Sommerpastiller fra Dent

Dette må jo være de artigste og mest kreative pastillnavnene ever! Har dere sett?

Dent on the beach og Dent and the city. Fantastisk!
Det skal ikke så mye omløp og fartstid til for å ta begge referansene.

Dent on the beach har smak av sitron og Dent and the city er en bringebærvariant. Begge er sukkerfrie og kommer kun som en limited edition nå i sommer.

Jeg synes det var forfriskende at begge sortene har kjente, trygge og rene smaker. Ikke noe eksotisk, tropisk eller kombinasjoner av noe ukjent eller uvanlig. -Eller vanlig.
Her får vi pastiller med sitron og pastiller med bringebær. Keep it simple!

Jeg har smakt begge og vil egentlig betegne dem som ganske ordinære, sukkerfrie pastiller. Den med bringebær hadde en fruktig og ganske gjennomsnittlig bærsmak, og det var ikke vanskelig å kjenne at den var sukkerfri. Man kunne lett identifisere det karakteristiske, litt småslappe preget produkter med kunstig søtning ofte har. Den eksploderte med andre ord ikke munnen, men var mer en behagelig, gjennomsnittlig fruktpastill man ubevisst spiser opp. Og takker ja til en en til av.

Sitronpastillen kan egentlig få mye av samme beskrivelse. Passe syrlig og citrusaktig, og veldig alminnelig. Ingen stor overraskelse der heller, men god. Absolutt, Gjennomsnittlig er ikke nødvendigvis negativt. Og til min store overraskelse synes jeg den gule var bedre enn den røde. Enda jeg ikke er spesielt glad i hverken sitrondrops eller annet sitrongodteri. Synes bare den smakte mer ekte og friskt i munnen. Ja ja, alltid gøy å bli overrasket.

Selv om dette ikke var de aller beste pastillene i verden, må Dent få massevis av kred for kreativiteten her. Og for veldekorerte esker. Synes det hadde vært moro om det fremover kom flere Dentvarianter med artige navn. Og det er helt greit med limited editions. Dent burde jo egentlig lage en konkurranse, eller bare oppfordre folk til å komme med forslag? Det må jo være drøssevis av ord, titler og ordspill som kan brukes i kombinasjon med Dent. Kanskje man også kunne bruke noen norske titler?

Jeg sier kanskje til gjenkjøp med bakgrunn i kombinasjonen navn, esker og grei smak. Totalen får en tommel opp, og høyest score går altså til Dent on the beach.

Gjenkjøp: Kanskje

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.