Dagligvarebloggen

New Dark Energy fra Nidar

Bare et kort lite innlegg om denne sjokoladen; New Dark Energy fra Nidar.

Jeg kjøpte den på ren impuls på Meny for noen uker siden. De lå i en slik liten fristende eske akkurat på kassen, og jeg lot meg så klart begeistre. Kan forøvrig ikke si jeg har sett den så mange andre steder etter det. Riktignok er det en limited edition, men det er jo litt rart at så få steder har tatt den inn. Eller er det bare jeg som har hatt uflaks med butikkene jeg har vært i? Uansett, i dag smakte jeg , og ble faktisk litt overrasket. Siden den heter Dark hadde jeg forberedt meg på ordentlig mørk sjokolade, men den var slett ikke så mørk. Den virket faktisk mer som en hybridsjokolade. Midt i mellom mørk og lys. (Og her på bildet ser den litt mørkere ut enn i virkeligheten. )

Måtte ta en sjekk bakpå bakken og det var bare 17% mørk sjokolade. Med andre ord ikke veldig mørkt. Helt OK, men kanskje litt skuffende for de som foretrekker smaken av ordentlig mørk sjokolade? Jeg syntes nemlig denne smakte mest som lys.

I tillegg til den mørke sjokoladen skulle baren inneholde sprø hasselnøtter, karamell og trøffel.
Sånn bortsett fra de få, små nøttebitene i det øverste laget, synes jeg den minnet veldig om vanlig New Energy. Den kjentes muligens litt tørrere, men totalinntrykket var temmelig likt. Når det i tillegg var så liten forskjell på sjokoladelaget rundt fyllet skjønner jeg nesten ikke poenget med å lansere den. Den var god altså, uten tvil, men kanskje også en smule overflødig? Jeg holder meg til originalen.

Gjenkøp: Nei

 

5 Responses to New Dark Energy fra Nidar

  • Foretrekker den lyse 🙂 Nå har jeg spist denne et par ganger – den smaker på en måte litt gammelt? Som om den egentlig har gått ut på dato og du kommer over den i skapet på hytta 😆

  • Den har jeg aldri sett før! Det er Veldig mange nye produkter i butikkene nå

  • 17 % mørk sjokolade viser andel av sjokolade i produktet, ikke andelen kakao i sjokoladen 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.