Dagligvarebloggen

Grandiosa Take Away Meat Supreme

Ingen produktslipp uten en Grandiosanyhet eller to, og denne gangen har vi fått Grandiosa Take Away Meat Supreme.
En spennende nyhet for oss kjøttetere. Det må jeg få lov å si.

Jeg kjøpte den i hurten og sturten på Rema tidligere i uka, og siden det er litt småprosjekter og maling på gang i heimen om dagen, passet det fint med en lettvinn middag i dag. (Jeg er nemlig en av de ytterst få som har vært på jobb denne inneklemte dagen, og var utålmodig etter å komme i gang med alt annet enn matlaging da jeg kom hjem.)

Som det ligger i navnet er dette en pizza med kjøttrikt fyll. Her får man både biff, kjøttboller og pepperoni. Må si jeg synes det virket usedvanlig raust til å være en ferdigpizza. Fryktet at det kanskje ville være veldig lite av hver ingrediens, men det var det heldigvis ikke. Her var det uventet rikelig.

På baksiden av kartongen sto det at man kunne la den tine i to timer før steking for å få den rette take away-opplevelsen. Det hadde ikke jeg fått med meg da jeg kjøpte den. Jeg græbba den mest fordi den var en nyhet, og fordi det alltid er greit å ha en pizza eller to i fryser’n til dager når maten skal ordnes i en fei. Og å vente to timer før jeg satte den inn i ovnen i ettermiddag var helt uaktuelt. Magen rumlet og malekosten ventet. Ergo null og niks tålmodighet til å vente på saktetining. Jeg stekte den derfor vanlig på varmluft slik det også står at man kan gjøre, så inntrykket mitt er basert på det. Mulig den hadde opplevdes litt annerledes om den hadde fått godgjøre seg en stund på benken før den ble satt inn i ovnen.
Her er den uansett ferdigstekt, ikke så ille må jeg si.


Og ja, jo, den smakte okay. Sånn helt passe greit, hverken mer eller mindre. Litt anonymt kanskje, mest fordi bunnen var relativt pregløs, men fyllet var bra. Eldstejenta mente den var litt kjedelig og at kjøttbollene var unormalt seige, men så fant vi ut at det var biffbitene hun satt og tygde på. Det stemte bedre med konsistensen. Som dere skjønner var de to toppingene ganske like å se på. Samme farge og størrelse. Tomatsausen smakte litt varmt, men ikke sterkt. Den var kanskje litt tomatpureaktig, men passet fint inn med resten av inntrykkene.
Eller synes jeg smaken varierte litt fra bit til bit, helt avhengig av hvilken topping jeg fikk i munnen og hvor mye jeg fikk av den. Må ta med at det var bra med rødløk også, og den var spredt jevnt utover hele pizzaen. Siden bunnen var såpass lys og loffaktig uteble den tunge metthetsfølelsen man kan få av noen pizzaer, men jeg ble fornøyd og kunne sett i gang med ettermiddagens sysler.

Det er nok dessverre ei lita glipe mellom forventning og opplevelse her. Og ikke fordi det var noe galt med Meat Supreme, og la meg skyte inn at mengden fyll var mer enn tilfredsstillende, men jeg synes ikke det smakte nok totalt sett. Videre begynner vel vi forbrukere å bli en smule bortskjemte hva gjelder mange og gode valgmuligheter i pizzadisken, og dermed skal det mer til å nå helt til topps. For øyeblikket er det nybaktserien til Grandiosa som ligger på førsteplass på min frossenpizzaliste, og nettopp derfor er jeg usikker på om det blir gjenkjøp av denne take away-varianten.
Noen andre som har testet? Er det bare jeg som synes den smakte litt for lite?

Gjenkjøp: Tviler

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.