Toppris Småbiter fra Freia

Jeg er i utgangspunktet opptatt av å teste nyheter i en reell setting. Da får jeg riktigst inntrykk av hvordan et produkt smaker, og hvordan det fungerer i tiltenkte situasjoner. Denne uken har har jeg imidlertid ikke vært særlig tro mot konseptet mitt. Skammer meg bitte litt over det, det må jeg bare si. Allikevel kjørte vi nettopp på med godteri på en hverdag, som kun ble åpnet for testing, tredje dag på rad. Ouch. Og dagens produkt var denne posen med Toppris Småbiter fra Freia.

Jeg liker den vanlige Toppriskubben veldig godt. Det er noe med sammensetningen av både ulike smaker og konsistenser som gjør helheten så god. Med dette som utgangspunkt var jeg rimelig optimistisk mht denne posen. I tillegg svært spent på hvordan en av mine favoritter ville fungere i miniatyr.

Det lukta skikkelig Toppris fra posen. Og da mener jeg virkelig. Dere som pleier å spise sjokoladen vet hva jeg mener. Nam.

Så var sannhetens øyeblikk kommet, jeg tok en liten bit. Og en til. Hmm. Jeg klarte ikke helt bestemme meg for om jeg dette var suksess eller ikke. Jeg tror jeg landet på at jeg ikke ble så glødende begeistret som jeg hadde håpet å bli, men at smaken absolutt var godkjent. Det var noe med konsistensen som var litt annerledes. Skillene mellom de ulike ingrediensene ble  litt utvisket, så det minnet mest som en jevn masse. Jeg kjente f.eks ikke like mye krisp og knas som jeg gjør fra kubben i originalstørrelse. Det smakte godt altså, og det smakte Toppris, men jeg fikk ikke den samme feelingen. Tror jeg holder meg til vanlig størrelse fremover.
For medsmakeren min var det omvendt. Hun er ikke så glad i den vanlige sjokoladen, men syntes disse bitene var skikkelig gode.

Jeg er spent på om denne posen er kommet for å bli. Fra før finnes jo tilsvarende poser med Daim og Japp i småbiter, og særlig posen med Japp har jeg kjøpt mange ganger siden testen i fjor (her). Antar at den selger bra. Men kommer det til å fungere like bra med små Toppris? Japp og Daim er vi jo vant til å spise i små enheter, Toppris starter fra scratch i slikt format. Husker forresten Freia en periode også hadde en storplate med Toppris (her), men den forsvant igjen. Egentlig litt synd, den var jo ganske god.

Selv om disse bitene smakte okay kommer jeg ikke til å kjøpe posen igjen. Det finnes så mye annet godt å bruke pengene på, dermed velges denne bort. Men om jeg blir tilbudt en bit på besøk, takker jeg veldig gjerne ja.

Gjenkjøp: Nei

 

2 thoughts on “Toppris Småbiter fra Freia”

  1. Merkelig – mulig det bare er meg, men synes denne rett og slett ikke var god. Smaken på sjokoladen er annerledes, synes den smaker fett og samtidig er søtere enn den vanlige. Får en følelse av harskhet. Tror rett og slett jeg dropper å spise resten her…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.