Pink Himalaya Salt fra Sørlandschips

Her kommer det faktisk et innlegg til om Sørlandschips. Det var absolutt ikke planlagt å skrive to på rad, men tilfeldighetene ville det visst slik. På Meny i helgen oppdaget jeg nemlig tre nye poser fra nevnte produsent.

Den ene hadde smak av Rømme, Chili &Lime, den andre Pink Himalaya Salt, (som jeg kjøpte,) og den tredje den klassiske engelske sammensetningen av Salt & Vinegar. Sistnevnte har jeg ikke vanlig bilde av, men de av dere som følger meg på Snap, så kanskje at jeg la den ut der på lørdag.

Nesten til hvert slipp gjør Sørlandschips dette. De kommer med nyheter litt før alle andre og får oppmerksomhet. I alle fall fra meg. Hadde disse posen kommet om to uker, når jeg regner med at mye annet nytt er på plass, hadde jeg trolig nøyd meg med å ta bilder, kanskje snappe litt og deretter gå videre. Nå sto de der som eneste nyhet, og jeg lot meg friste.  Jeg mener forresten at både Himalaya Salt og Rømme, Chili & Lime er smaker Sørlandschips har hatt tidligere, så her snakker vi bare gjensyn og relansering med oppgradert emballasje. Salt & Vinegar tror jeg imidlertid ikke jeg har sett fra dem tidligere.

Tilbake til denne lekre posen med Himalaya Salt. Sølv og rosa – en ytterst feminin kombinasjon. Skulle nesten tro den var spesiallaget til meg. 😀

Smaken på chipsen var okay, men ikke særlig spesiell. Det smakte Sørlandschips med salt, og jeg kjente heldigvis ikke noe til jordpreget som enkelte av sortene fra Sørlandschips innimellom har. Dette var bare helt vanlig saltsmak. Jeg hadde nok ikke klart å kjenne at det skulle være en spesiell type salt om jeg ikke hadde lest det på posen. Så velutviklet smaksans har jeg ikke. Men vanlig salt chips duger det altså.

Oppsummerer med at det er moro med nyheter og flott med tiltalende emballasje i butikkhyllene.
Dette var helt OK chips som jeg kanskje kjøper igjen.

Gjenkjøp: Vet ikke

2 thoughts on “Pink Himalaya Salt fra Sørlandschips”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.