Ostepop XL fra Maarud

Da har jeg endelig smakt på Maaruds nyeste Ostepop, den som heter XL. Så fine, lilla glinsende stjerner på posen!

Egentlig er det litt snodig at jeg ikke har somlet meg til å smake den for lenge siden. -Jeg er jo generelt veldig glad i ostepop. Det har bare vært så mye annet godt å stappe i seg i helgene (gulp), så jeg har liksom nærmest ubevisst utsatt å smake. Dessuten spiser jeg ostepop litt i perioden, så kanskje jeg befant meg in between slike perioder akkurat når den kom i februar. Men nå, nå har jeg smakt (og spist opp), og kunne allerede etter første pop konstatere at de smakte godt.


Som dere ser er fargen ordentlig orange, enda mer orange enn det kommer fram på bildet her. De lignet på de «vanlige» ostepopene til Maarud, de som bare selges på Rema (her), men konsistensen på disse var mye mer kompakt. De var liksom tette og sprø tvers igjennom, så det ble mer å tygge på. De hadde hverken like mange luftlommer eller tilsvarende grad av porøsiteten som de vanlige har. Disse minnet litt mer om oasis, for å ta i litt. Smaken var ganske tydelig, og selv om dette er mild og fin snacks var ostespreget noe skarpere og tydeligere her enn på de andre Maarud har. De er også ganske annerledes enn f.eks OLW sine – som jo også er knallgode på sin måte.


XL ostepop med smak av ekte cheddar funket veldig bra for både medsmakeren min og meg. Vi åt lett opp hele posen. -Selv om vi hadde fortært et helt brett sushi i forkant.

Må ta med at da posen ble lansert fryktet jeg et øyeblikk at den andre Maarudvarianten skulle forsvinne igjen, men det har den ikke gjort. De har faktisk heller kommet i en mindre pose i tillegg til den som allerede eksisterer. Det virker imidlertid å bare være marked for en viss mengde ostepop i butikkhyllene her i landet, så det skal bli spennende å følge disse pluggene. Håper de klarer seg. 🧀

Gjenkjøp: Jepp

6 thoughts on “Ostepop XL fra Maarud”

  1. Denne må testes! For øvrig synes jeg at OLW har tapt seg fryktelig i det siste. Synes den er så utrolig tam på smak. Så foreløpig er Maarud sin vanlige ostepopp en ny favoritt

    1. Oi, kan ikke si jeg har tenkt over at OLW har tapt seg, men uansett er det bra med valgmuligheter og nye alternativer! Og denne her var veldig god ja. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.