Triple Crunch fra St. Michael

Tenkte jeg ville komme med et lite nøttetips nå inn i påsken. Har dere sett disse? To nye poser fra St. Michael, en rød og en blå.

Den røde inneholder “vanlige”, dog ekstra store peanøtter, noe jeg ofte synes er litt kjedelig, derfor har jeg smakt den blå posen; Triple Crunch.

Dette er en blandingspose med både rene, saltede peanøtter, sjokoladedragerte peanøtter og honningglaserte nøtter. OK, kanskje ikke den sunneste blandingen, siden det både er en del salt og søtt her, men den hørtes absolutt veldig fristende ut.

Og god var den, ikke noe å lure på der. Egentlig var det et ganske takknemlig produkt å teste. Jeg visste vel nesten på forhånd at det kom til å falle i smak, jeg er glad i nøttemikser. Og det som var bra her var at det var en ganske jevn fordeling mellom de ulike sortene. Greit nok, det er alltid mest vanlige peanøtter i de aller fleste blandingsposer, men her var det bra med de andre to også. Og det må jo nesten være litt ordinære peanøtter som supplement i en slik pose, slik at de mer spesielle typene skal få skinne og komme til sin rett. Om dere skjønner hva jeg mener. Honningnøttene, som hadde den der ekstra krønsjen og søte touchen var det ganske mange av, litt færre av de med sjokolade. Men ikke slik at jeg tenkte det var for gnient.

Så mye mer er det egentlig ikke å si om denne posen – med den lekre blåfargen. Både medsmakerne mine og jeg landet på at den lett kan kjøpes igjen.

Gjenkjøp: Ja

4 thoughts on “Triple Crunch fra St. Michael”

  1. Hadde også valgt den blå posen – uten tvil! Denne tror jeg jaggu jeg skal kjøpe med meg hjem fra butikken i dag…har alene-hjemme kveld i dag , og den skal utnyttes på boka mi, påskekrim, og nettopp denne godisposen. Eneste (luksus)”problemet” er at det ikke finnes mindre poser før når jeg først åpner den ….haha

  2. Det har kommet en ny IFA med friske skogsbær. Originalen vil nok alltid være best, og står fjellstøtt i markedet, men artig med et lite gjestespill.

    Samme type eske som acerolavarianten, dvs. sort og nesten kvadratisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.