Milkybar Mini Eggs fra Nestlé

Jeg liker snop og jeg like godt utvalg. Og spesielt godt liker jeg den der feelingen jeg får av å spise godteri jeg vanligvis bare får tak i utenlands. Det er liksom noe magisk med slike produkter, ikke sant? Så når små spesialbutikker bugner av importerte påskefristelser synes jeg det er særdeles vanskelig å bare rusle forbi. Og siste fristelse jeg overtalte meg selv til å kjøpe, -selv om den var så dyr at bankkortet mitt hylte av smerte da jeg satte det i betalingsterminalen, var denne posen med Mini Eggs fra Nestlé.

Posen er liten, den inneholder bare 90 gram og det er helt greit. Eggene har et knasende hvitt skall, og innenfor der består de nemlig kun av hvite sjokolade. Tvers igjennom. Og som vi alle vet smaker hvit sjokolade ekstremt søtt. Dermed begrenser inntaket seg litt selv, i alle fall for min del. Men akk så godt.

Måtte bare nevne dem her selv om det ikke er noen nyhet.
Kjøpte dem på Dropsen på Sandvika Storsenter om noen lurte.

🐣🐰🥚🍊

2 thoughts on “Milkybar Mini Eggs fra Nestlé”

  1. Ja, det er mulig å få en del spennende i Oslo. Dropsen på Ø (gamle Østbanehallen) har jo litt av hvert – men prisene er jo til dels ekstreme. Var innom der før jul og det verste var at enkelte av varene ikke var tydelig priset heller. Ta f.eks. Mon Cheri – kjøpte kjempebillig i Berlin i forfjor – fine bokser som passet fint i kjøleskapet. Tror de kostet tre ganger så mye i Oslo… :-/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.